Yarın, Hacı Ali Ağa Konağı’nda sergilenecek

ÖNDER Haber / A. Kemal KAŞKAR -

Yarın, Hacı Ali Ağa Konağı’nda sergilenecek

Milas Belediyesi Karikatür Kursuna katılan kursiyerlerin, şimdiye kadar çizdikleri karikatürleri 12 Mayıs Cuma günü (yarın) Hacı Ali Ağa Konağı’nda sergileyecekleri bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Mehmet Nergiz’in eğitmenliğinde çalışmalarını Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesi’nde sürdüren kursiyerler, açacakları ilk serginin hazırlıklarını tamamladılar. Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışmasına gönderilen karikatürlerin seçimi için Milas’a gelecek olan İzel Rozental, Kamil Masaracı gibi usta çizerlerin de katılımıyla ilk sergilerini açmanın heyecanını yaşayan “minik karikatüristler” yarını iple çekiyor adeta.

Yarın saat 16’da Hacı Ali Ağa Konağı’nda açılacak sergi için minik çizerlerin çok çalıştıklarını belirten Mehmet Nergiz; “Çocuklarımızın bir yıldır çizdikleri karikatürleri sergileme fırsatı sunan Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a teşekkür ediyorum” dedi.

Karikatür yarışması ve minik öğrencilerin açacakları sergi hakkında düşüncelerini dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise;

“Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması’na her yıl dünyanın çeşitli ülkelerinden karikatüristler katılıyor. Her geçen yıl katılımın arttığını görmek bizleri memnun ediyor. Ayrıca Milas Belediyesi olarak da açtığımız Karikatür Kursuna katılan öğrencilerimizin de böylesine bir sergi açması benim için ayrı bir mutluluk kaynağı. Umuyorum ki ileriki yıllarda bu çocuklarımızın arasından Turhan Selçuk gibi dünya çapında üne kavuşmuş karikatüristler çıkacaktır” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık