Yatağan’da 3 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı

​​​​​​​Milas’ta 5 kişi belirtiler üzerine tedaviye alındı..

Yatağan’da 3 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı

Yatağan’da aynı evde yaşayan 5 kişiden 3 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması, pandemi döneminin devam ettiğini ve tedbirlerin hayati önem taşıdığını bir kez daha ortaya koyarken, Milas’ta da toplam 5 hastanın yeni tip koronavirüs belirtileri üzerine hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Muğla'nın Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesi'nde aynı evde yaşayan 5 kişiden 3'ünün koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Bozüyük'e il dışından geldiği öğrenilen kişilerin 2'sinin ise test sonucunun henüz sonuçlanmadığı belirtildi. Tanı konulan kişilerin Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi.

Milas’ta da baş ağrısı, ateş, halsizlik ve kuru öksürük şikayeti üzerine doktora başvuran toplam 5 hastada koronavirüs belirtileri gözlendiği öğrenildi. 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan hastaların genel durumlarının iyi olduğu ve test işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan yeni tip koronavirüs salgını tablosunun iyi yönde seyretmesine karşın tedbirlere riayet edilmesinin hayati önem taşıdığına dikkat çekildi ve herkesin maske kullanması, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmesi gerektiğine tekrar vurgu yapıldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık