Yeni başkan İnce’den Sarban’a ziyaret

İYİ Parti İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın sağlık problemlerini gerekçe gösterip, istifa dilekçesini İl Başkanlığına sunmasının ardından, yeni başkan partinin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Gürsel İnce olmuştu. Yeni başkan Gürsel İnce Muharip Gaziler Derneği Milas Şube Başkanı Mehmet Sarban’a dernek binasında ziyarette bulundu.

Yeni başkan İnce’den Sarban’a ziyaret
  • 30 August 2022, Tuesday 9:29

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce, beraberinde önceki dönem ilçe başkanı Kasım Özkan, kurucu ilçe başkan Mehmet Çayırlı, Kadın Politikaları Başkanı Nazan Yakabaşı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi’ne, Malazgirt Zaferi ve Büyük Taarruzun yıldönümleri nedeniyle ziyarette bulundu.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce ziyarette yaptığı konuşmada, “Malazgirt Zaferi ve Büyük Taarruzun yıldönümleri vesilesiyle Anadolu'nun kapısını Türklere açan Büyük komutan Sultan Alparslan ve o kapıdan düşmana geçit vermeyen Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Anadolu topraklarını bizlere vatan yapan tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Misafirperverlikleri için Muharip Gaziler Derneği Milas Şube Başkanı Mehmet Sarban beyefendiye de ayrıca teşekkür ederiz.” Dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şube Başkanı Mehmet Sarban da İnce’ye Atatürk resmi hediye etti. Sarban, dernek hakkında bilgi vererek, ziyaret için İnce’ye teşekkür etti.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık