Yeni Milasspor 3 golle 3 puan aldı

Karaovaspor:1 Yeni Milasspor:3 Maçın Hakemleri: Hüseyin Kılıç, Eren Şahin, Muhammed Burak Belge Karaovaspor: Bekir Kaya, Engincan Lök, Mert Çiftçi, Mehmet Özdağlı, Hüseyin Anıl Alkan, Yılmaz Yıldırım, Süleyman Taş, Ozan Özuğur, Salih Eriş, Hasan Bellibaş, Ali Arda Tuncer Yedekler: Oğuz Gündüz, Mehmet Ali Akça, Mert Akgül, Onur Fazlı Çeliktir, ÜnalcanBağcı, İsmetŞahin, Tuhan Yılmaz Teknik Sorumlu: Birol Erten Yeni Milasspor: Mustafa Duman, İsmail Karayiğit, Kadir Görkem Küçük, Alaaddin İlhan, Norbert Agbesi, İbrahim Karayiğit, Taylan Sarıoğlu, Erdem Karakoyun, Semih Berkan Zan, Süleyman Kıratlı Ubeyd Eren Yedekler: Arda Çam, Görkem Yavuz, Ogulcan Aksu, Çağrı Karayılgın, Muhammet Kılıç, Çağatay Bekar, Din Muhammet Talabekov Teknik Sorumlu: Cenk Atasoy

Yeni Milasspor 3 golle 3 puan aldı

Yeni Milasspor’da Taşlar Yerine Oturdu

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ilçemiz takımı Yeni Milasspor, ligde son maçını deplasmanda Karaovaspor ile oynadı.

Düğerek Güneşspor yenilgisi ve Dalyanspor beraberliği sonrasında taraftar, yönetim, futbolcu ve teknik kadro arasında yaşanan bir dizi olaylar sonrasında

Yeni Milasspor Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Cenk Atasoy takımın antrenörlüğü görevinden alındığı ve takım kaptanı İbrahim Karayiğit’in de süresiz kadro dışı kaldığı Yeni Milasspor Yönetimi tarafından Milas basınına duyurulmuştu.

Kulüp bünyesinde yaşanan bu gelişmeler sonrasında hafta sonu Mumcular Sahasında oynanacak olan lig maçı öncesinde Yeni Milasspor yönetimi, antrenör Cenk Atasoy ile yola devam edileceğini ve takım kaptanı İbrahim Karayiğit’in de takımla birlikte antrenmanlara çıktığı haberleri yine Milas basını ile paylaşıldı.

Karaova galibiyeti mutlu etti

Karaovaspor:1 Yeni Milasspor:3

Mumcular Sahasında oynanan lig maçında Yeni Milasspor ev sahibi takım Karaovaspor’u maçın ilk yarısında Süleyman Kıratlı’nın 2 ve Semih Berkan Zan’ın 1 golü ile 3-1 yenerek hem haftayı 3 puanla kapattı hem de ligde yeniden liderliğe yükseldi.

Maçı izlemek için Mumcular Karaovaspor Sahasına gelen Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarları maçın başından sonuna kadar durmadan sevdalısı oldukları Mor Beyaz Yeni Milasspor’a ve teknik sorumlu Cenk Atasoy’a olumlu ve güzel tezahüratlarıyla destek verdiler.

Müsabakanın ilk yarısını kulübün onursal başkanı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve CHP Milas Parti Başkanı İlgin Göktepe, yönetim kurulu üyeleri ve Yeni Milasspor kulüp başkanı Ahmet Karabıyık birlikte izlediler.

Maçın devre arasında Başkan Tokat hem Yeni Milasspor hem de Karaovaspor soyunma odasına giderek her iki takıma da başarı dileklerini iletti.

Maçın ilk yarısında henüz ilk atakların birinde ev sahibi takım Yeni Milasspor savunmasının hatasından yararlanarak golle buluştu. Milas kalesine atlan sert şut üst direkten oyuna geri döndü ceza sahası içinde Ozan topla buluştu, sert vurdu ve Karaovaspor bu golle 1-0 öne geçti.

Erken gol soğuk duş etkisi yaptı

Yeni Milasspor erken yediği gol sonrası çok çabuk toparlanarak sağlı sollu ataklarla ev sahibi takımın kalesine gol için yüklenmeye başladı.

Dakika 10’da kaptan İbrahim atağı orta sahada başlattı. Karaova kalesine sert bir şut attı. Top savunma oyuncusunun sırtına çarptı. Ceza sahası üzerinde topu takip eden Süleyman Kıratlı fırsatçılığını yetenekleri ile birleştirerek 1-1’lik beraberlik golünü attı.

Erken yenilen gole erken cevap veren Yeni Milasspor, maçın ilk yarısında oyunun genel olarak daha hakim tarafıydı.

Maçın 26. dakikasında gelişen Yeni Milasspor atağında Ubeyd Eren topu Karaova ceza sahasına gönderdi. Ceza sahası içinde havadan gelen topa genç santrafor Semih Berkan Zan oldukça güzel bir estetik vuruş yaparak topu bekletmeden Karaova kalesine gönderdi ve Yeni Milasspor maçta 2-1 öne geçti.

Dakika 33’te Milasspor maçtaki üçüncü golünü attı. Semih Zan topu ceza sahasına kesti. Kaleci Bekir’den önce Süleyman topa ayak koyarak, takımını 3-1 öne geçiren golü attı.

Maçın ikinci yarısında her iki takımda atak ve baskılı bir oyun oynadılar. Her iki takımda gol pozisyonları yakaladılar.

Karşılaşmanın bir bölümünde ev sahibi takım yaptığı oyuncu değişiklikleri sonrasında gol için Yeni Milasspor kalesine yüklendi.

Karaovaspor’un orta saha oyuncusu Şifo Mehmet çok sert bir şut çekerek topu doksana gönderdi ancak gününde olan ve yaptığı başarılı kurtarışlarla günün iyi isimlerinden biri olan Yeni Milasspor kalecisi Mustafa Duman, son anda başarılı bir kurtarışla topu kornere attı.

Maçın kalan dakikalarında her iki takım adına gol sesi gelmedi ve maç Yeni Milasspor’un 3-1 galibiyeti ile tamamlandı.

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık