Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milasspor Antrenörlerini Buldu

2019-2020 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek olan ilçemiz takımı Yeni Milasspor Öcal Yüksel başkanlığında yeni yönetimiyle lige katılıyor.

Yeni Milasspor Antrenörlerini Buldu

 Bu sene alt yapısndan yetişen futbolcu kadrosuyla lig mücadelsini yapacak olan Yeni Milasspor’un teknik patronları da belli oldu.

Süper Amatör Küme Ligi Futbol Takımını Yeni Milasspor’u, profesyonel liglerde oynamış hocaarından biri olan Mehmet Kabak çalıştıracak.Yardımcı antrenörlüğünü ise alt yapı hocalarından Selahattin Tireli yapacak.

Alt yapı futbol takımlarında ise antrenör olarak geçen sene olduğu gibi bu senede Mustafa İçöz ve Mehmet Kurşun futbolcuların yanında olacaklar.

Gençlerle yola devam dediler

2018-2019 spor sezonunda Süper Amatör Küme Ligini üçüncü sırada tamamlayan Yeni Milasspor, yeni sezonda alt yapısından yetişen genç futbolcularıyla ligde yer alacak.

Bugüne kadar Yiğit Yüksel,Çağrı Karayılgın,Oğulcan Aksu, Bedirhan Tuna, Anıl Tukluk, Sertan Balcı, Muhammet Kılıç, Engincan Lök, Fahri Karaman, Batuhan Ağlamaz, Oğulcan Yaşar, Arda Çam, Mehmet Ali Altaş, Yusuf Asa, Mahmut Ermaşa, Yılmaz Uzunay, Ferhat Yılmaz ve Canberk İşli ile 1 sezon için sözleşme yapan Yeni Milasspor Kulübü yönetim ekibi, futbolcu transferlerini önümüzdeki günlerde de sürdürecek.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık