Yeni Milasspor Destek Ziyaretinde

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor Destek Ziyaretinde

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde Şampiyonluk mücadelesi yapan Yeni Milasspor takrımı, Kulüp Başkanı Hasan Özmen kulüp yöneticileri, antrenör ve futbolcularıyla birlikte 3 Mart Cuma günü makam ziyaretleri gerçekleştirdi.

Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret eden Yeni Milasspor Kulübü yöneticileri ve sporcuları şampiyonluk yolundaki mücadeleleri ile ilgili olarak Kaymakam Arslan’a bilgiler vererek maddi anlamda desteğe ihtiyaçları olduğunu söylediler.

Yeni Milasspor Kulübü yöneticileri ve sporcuları ile bir süre görüşen Milas Kaymakam’ı Eren Arslan *şampiyonluk yolunda mücadelenizi yakından izliyorum* dedi.

*Dualarımız her zaman sizlerle birlikte* diyen Kaymakam Arslan maddi anlamda da gerekli desteğin verileceğini söyledi.

 

İkinci Ziyaret

Başkan Tokat’a

Yeni Milasspor Kulübü yönetim kadrosu ile sporcuların ikinci ziyaretleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a oldu.

Başkan Tokat’ı ziyaret eden sporcular, teknik heyet ve yönetim ekibi Başkan Tokat’a da Süper Amatör Küme Ligindeki müsabakaları ve şampiyonluk mücadelesi ile ilgili açıklamalar yaparak Milaslıların şampiyonluk yolunda kendilerine gereken desteği vermediklerini belirttiler.

Maddi anlamda desteğe de ihtiyaçları olduğunu belirten sporcular ve yönetim ekibi her sıkıntıya rağmen sezon sonunda şampiyon olacaklarını vurguladılar.

 

Başkan Tokat’tan

Destek Sözü

Yeni Milasspor Yönetim ekibi ile sporcularını makamında kabul eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bu sezon Milas’ın 2 şampiyonluk sevinci yaşayacağını belirtti.

Futbolda Yeni Milasspor’un ligdeki mücadelesini yakından takip ettiğini vurgulayan Başkan Tokat, *Milas Belediyesi olarak olanaklar ölçüsünde gereken maddi desteği kulübümüze vereceğiz* dedi.

Voleybol İkinci Ligde yer alan Milas Belediyespor Büyük Erkekler takımının da şampiyonlukta büyük iddiası olduğunu vurgulayan başkan Tokat, *sezon sonunda çifte şampiyonluk yaşayacağız* dedi.

Yeni Milasspor Kulübü’nün Onursal Başkanı olarak bugüne kadar gereken her desteği verdiklerini söyleyen Başkan Tokat futbolculardan kendilerini şampiyonluk yolundaki lig müsabakalarına yoğunlaştırmalarını istedi.

Destek bizden mücadele ve şampiyonluk sizden diyen Başkan Tokat Muğla Üniversitesi karşılaşması ile ligdeki diğer karşılaşmalarda Yeni Milasspor’a başarı dileklerini iletti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık