Yeni Milasspor haftayı bay geçirecek

​​​​​​​Uzun yıllar önce Türkiye 3. Ligi’nde aralıksız 17 sezon yer alan, Türkiye Kupası’nda yer alırken, ilk 32 takım arasına giren Türkiye’nin amatör kulüpleri içerisinde en vefalı taraftarlarına sahip olan  Yeni Milasspor hafta sonu bay takım olarak geçirecek.

Yeni Milasspor haftayı bay geçirecek
  • 04 November 2022, Friday 10:16

Binlerce vefalı taraftarlara sahip olan Mor-Beyazlı ekip hafta sonunu takımın teknik direktörü Selahattin Tireli hocanın nezaretinde yapacakları hazırlık çalışmalarına devam edecek.

Çok zor şartlarda elini taşın altına koyarak kulübü devralan eski futbolcu Yeni Milas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ekmekçi, deplasmanda 10 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele eden takımı hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Yeni Milassporumuzu transferin bitmesine çok az bir zaman kala devraldık an itibariyle takımda yer alan sporcularımız ve hocamız Selahattin Tireli ile kulübümüz de özveri göstererek hizmetlerini sürdürmektedir. Takımımızın malzeme eksiğini gidermek için gerekli yerlere müracaat ettik. Önümüzdeki hafta sonunda spor malzemelerimiz geldiğinde sporcularımıza dağıtacağız. Yeni Milassporumuza her yıl hatırı sayılar paralar vererek, mor-beyazlı ekibin ayakta kalmasını sağlayan sporcunun dostu Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat başkanımızın maddi yardımları ile takıma son gün transferler yaparak lige katıldık. Muhammet Tokat başkanımıza binlerce teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde sporcularımıza ödeme yapacağız.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık