Yeni Milasspor hazırlıklarını sürdürüyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yeni Milasspor hazırlıklarını sürdürüyor
  • 20 September 2017, Wednesday 6:25

2016 - 2017 Muğla Süper Amatör Futbol Ligi Şampiyonu Yeni Milasspor 2017 - 2018 sezonu lig maçlarına Milas Şehir Stadyumu’nda yaptığı antrenmanlarla hazırlanıyor.

Güray Ceylan’ın Antrenörlüğünü yaptığı Yeni Milasspor’un antrenmanları oldukça keyifli ve neşeli geçiyor. 2016 - 2017 sezonunda Gümüşlük Gençlikspor Futbol takımında antrenörlük yapan Hüseyin Temizel’in de Yardımcı Antrenörlüğünü yaptığı Yeni Milasspor Süper Amatör Futbol Liginde ikinci şampiyonluğunu yaşamak ve sezon sonunda BAL Ligine yükselebilmek hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor.

18 Eylül Pazartesi günü, güne Milas Bafa Gölü Kenarında yer alan Çeri Restoran’da, Genel Kaptan Cengiz Çeşme’nin verdiği sabah kahvaltısıyla başlayan Yeni Milasspor, aynı gün içinde Milas Şehir Stadyumu’nda tüm futbolcuların katılımıyla yapılan antremanla günü sonlandırdılar.

Genç Santraforla yolları ayırdılar

2016 - 2017 Muğla Süper Amatör Futbol Liginde takımın santraforu olarak görev yapan Ulaş Çetin ile sezon başında yeniden anlaşan Yeni Milasspor, geçtiğimiz hafta içinde aniden genç santraforla yollarını ayırdı.

Ulaş Çetin’in yerine geçtiğimiz sezon Bal Ligi’nde yer alan Yatağanspor’un santraforu Emrehan Tektaş’ın alındığını söyleyen Yeni Milasspor Teknik Sorumlusu Güray Ceylan, yeni sezon ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, takımda herkesin yerinin dolacağını vurgulayarak santrafor Ulaş Çetin’in kendi isteği sonucu takımdan ayrıldığını belirtti.

Muğla Süper Amatör Futbol Ligi’nde yeni sezonda hedeflerinin ikinci şampiyonluk ve BAL Ligi olduğunu vurgulayan Teknik Sorumlu Güray Ceylan, “Hedefimiz doğrultusunda lige hazırlanıyoruz” dedi.

“Takımdaki tüm futbolcularıma inanıyorum” diyen ve Yeni Milasspor taraftarlarının tribün desteğine ihtiyaçları olduğunu söylen Güray Ceylan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İyi futbol iyi sonuç ve şampiyonluk hedefi ile sezona başlıyoruz dedi.

İlk Hazırlık Maçı

Yeni Milasspor, ilk hazırlık maçını 24 Eylül Pazar günü Milas Şehir Stadyumu’nda Muğla Birinci Amatör Futbol Ligi takımlarından Düverek Güneşspor ile yapacak.

Ekim ayı içinde yapılacak olan ‘Şampiyonluk Yemeği’nde taraftarlarıyla buluşacak olan Yeni Milasspor, liglerin başlama tarihi olan 21 - 22 Ekim’e kadar çalışmalarını hafta içinde Milas Şehir Stadyumu’nda sürdürecek.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık