Yeni Milasspor yönetimi sezon değerlendirmesi yaptı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor yönetimi sezon değerlendirmesi yaptı

Yeni Milasspor Kulübü Yönetim Kurulu 28 Mayıs Cumartesi günü Havuzbaşı Restuarant’ta, spor muhabirleriyle biraraya gelerek Muğla Süper Amatör Küme Ligi sezon sonu değerlendirmesi yaptı.

Yeni Milasspor Kulübü basın toplantısına Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkan Vekili İsmail Çağlar, dernek yöneticileri Namık Kemal Atıcı, Serhat Abbak ve Yeni Milasspor Amigosu İbrahim Alır, basın mensupları Sercan Ergin, Hüseyin Açar katıldılar.

 

Kaçan şampiyonluk

için üzgünüz

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen, basın danışmanı Cengiz Çeşme, yönetim kurulu üyeleri Aşkın Kabak, Turgut Serin, Çetin Sağıroğlu, İlhan Çimenci, Önder Sevim Yeni Milasspor adına toplantıya katılan isimler oldular.

Yeni Milasspor, sezon değerlendirmesi toplantısında Başkan Hasan Özmen toplantıya katılanlara teşekkür ederek Süper Amatör Küme Ligi’nde A takımın ligi ikincilikle bitirmesi, kaçan şampiyonluk ve yaşanan sıkıntılarla ilgili açıklamalar yaparak yönetim olarak özeleştiride bulundu.

Yönetim olarak ligin ilk yarısında son üç karşılaşmasında gereken tedbirleri alamadıklarını söyleyen Başkan Özmen, takımın teknik sorumlularına gereken ihtarları ve önerileri yapamadıklarını belirterek özlenen ve beklenen şampiyonluğa ulaşamadıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.

 2015 - 2016 sezonunda Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği’nin şampiyonluk yolundaki mücadelelerinde kendilerine kulüplerine ve sporcularına gereken destekleri verdiklerini vurgulayan Başkan Özmen, 2016 Ekim ayı başında Yeni Milasspor Olağanüstü Genel Kurulu Kongresi yapacaklarını belirterek, bu süreye kadar Yeni Milasspor Kulübü’nün yeni sezonda lig mücadelesinde başarılı olması için gereken maddi ve manevi çalışmaları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapacaklarını söyledi.

Olağanüstü Genel Kurul’da yeni yönetime talip olmak isteyenlere gereken destekleri vereceklerini belirten Özmen, “Yeni Milasspor’a hizmet bir bayrak yarışıdır ve Yeni Milasspor Kulübü hepimizin kulübüdür” dedi.

 

Taraftarlar

derneğinden sitem

Yeni Milasspor sezon değerlendirmesi toplantısına katılan Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkan Vekili İsmail Çağlar yaptığı konuşmada Yeni Milasspor’a hep destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.

Özellikle Yağatan’da oynanan Yatağanspor -  Yeni Milasspor lig karşılaşmasında Yeni Milasspor yönetimi ile otobüs kaldırılması sorunu nedeniyle müsabakaya 20 dakika geç gittiklerini ve bu gecikmenin sonucunda destek anlamında “takımımıza yardımcı olmadık” diyerek Yeni Milasspor yönetimine sitemlerini belirtti. Yeni sezonda Yeni Milasspor yönetimi ile daha yakın ilişkiler içinde olmak istediklerini söyleyen Başkan Vekili İsmail Çağlar, yönetimden Sevdamsın Yeni Milasspor Derneğine yakın olmalarını ve sürekli iletişim içinde olmalarını istedi.

 

Mali tablo açıklandı

28 Mayıs Cumartesi günü yapılan basın taraftarlar yönetim sezon değerlendirme toplantısında Yeni Milasspor Kulübü Basın Danışmanı – Sayman Cengiz Çeşme, 2015 - 2016 sezonu içinde göreve geldikleri 23 Haziran 2015 - 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında mali tablo ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sezon boyunca 523 bin TL gelirleri olduğunu ve 583 bin TL de giderleri bulunduğunu belirten Cengiz Çeşme, gelirler ve giderler tablosu ile ilgili net bilgileri de basın mensupları ile paylaştı.

Çeşme Yeni Milasspor Kulübü’nün gelirlerinin yüzde atmışlık bölümünün Yeni Milasspor Kulübü Yönetiminin özverili çalışmaları sonucunda sağladığını belirterek “kulübümüzde göreve geldiğimiz günden buyana bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni sezon

çalışmalarına başladık

2015 - 2016 sezonu Süper Amatör Küme Ligi ve alt yapı liglerinde Yeni Milasspor Kulübü yönetiminin çalışmaları ile ilgili basın mensuplarının sordukları soruları yanıtlayan Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen, “yeni sezonda şampiyonluk ve alt yapılarda lig başarıları için gereken adımları atmak için çalışmalara şimdiden başladık” dedi.

“Yeni Milasspor Süper Amatör Küme Ligi’nden mutlaka kurtulacaktır” diyen Başkan Özmen yeni sezon için antrenör, sporcu ve mali kaynak arayışlarına başladıklarını belirtti.

 

Yeni Milasspor

otomobil çekilişi

Milli Piyango İdaresi denetiminde Yeni Milasspor’a maddi destek amaçlı 2 otomobil çekilişi düzenleyeceklerini belirten Başkan Özmen “konu ile ilgili her türlü resmi anlaşmalarımız yaptık idari izinlerimiz aldık” dedi.

Haziran ayı içinde 2 Fiat Egea Otomobil çekilişinin biletlerini satışa sunacaklarını vurgulayan Başkan Özmen “Milas halkının desteğini bekliyoruz” dedi. Biletlerin 20 TL’den satışa sunulacağını vurgulayan Başkan Özmen, 2 otomobil çekilişinin Ekim ayı içinde Milas Stadyumu’nda verilecek konser sonrasında gerçekleştirileceğini belirtti.

Fiat Egea otomobilin birinin Milas Pomeleon AVM içinde çekiliş zamanına kadar diğer otomobilin Atapark’ta Milas halkının görmesi için sergileneceğini belirten Başkan Özmen, Yeni Milasspor Kulübü’nün yeni sezonda başarılı olması için yönetim olarak çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Yeni sezonda Ören’deyiz

Yeni Milasspor Spor Tesislerini Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce yıkılacağını da vurgulayan Başkan Özmen, “Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü sporcularımız için kalacak yer ayarlama konusunda henüz bir çalışma yapmadı” dedi.

Yeni sezonda Milas Şehir Stadyumunun da Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce kullanılacağını belirten Başkan Özmen, “şayet stadyum içinde gelir anlamında kullandığımız reklam panolarını kullanma adına kulübümüze izin verilmezse Yeni Milasspor Kulübü Yönetimi olarak 2016 - 2017 sezonunda sporcularımızı Ören’deki belediyemize ait spor tesislerinde yatırmak ve maçlarımız da Ören Stadyumu’nda oynamak için gereken çalışmaları yapacağız” dedi.

 

Desteklere teşekkür etti

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen, basın toplantısına katılan spor muhabirleri Hüseyin Açar ve Sercan Ergin’e özellikle teşekkür ettiğini söyledi. “Sezon boyunca içerde ve dışarıda tüm maçlarımızı izleyerek Yeni Milasspor Kulübünün sportif haberlerini sporseverlere duyurmak için çalışan Hüseyin Açar ve Sercan Ergin hocalarımıza Yeni Milasspor Kulübü yönetimi olarak minnettarız” dedi.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Yönetimine, Yeni Milasspor taraftarlarına, stadyum içindeki reklam panolarını destek amaçlı sergileyen firmalara ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a da verdikleri destek için teşekkür ettiğini söyleyen Başkan Özmen, yeni sezonda geçmiş sezonun hatalarını da değerlendirerek şampiyonluğu kovalayan ve sezon sonunda şampiyonluk rüyasını gerçeğe dönüştüren Yeni Milasspor’u herkese izleteceklerini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık