Yeni Milasspor’a kahvaltı

​​​​​​​Milas’ın genç iş adamlarından Dönmez Auto Garage İşletmecileri Emrah Dönmez ve İbrahim Tümer’den Yeni Milasspor’un genç futbolcularına antrenör ve yöneticileri ile basın mensuplarına 28 Eylül Pazartesi günü Milasspor Lokalinde sabah kahvaltısı verildi.

Yeni Milasspor’a kahvaltı
  • 29 September 2020, Tuesday 10:31

Milas’ta spor ve futbolun konuşulduğu kahvaltıya Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel yöneticilerden Yavuz Tosun, Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Birimi Sorumlusu Durmuş Tayfun Sarı, İmdat Çelik, Milasspor Kulübü Karate Antrenörü İbrahim Kartal, Step, Aoerobik, Jimnastik antrenörü Buket Kartal, Milasspor spor okulu antrenörü Recep Çay ve Yeni Milasspor Amigosu şeker İbrahim Alır ve Milaslı iş adamları İbrahim Tümer ile Emrah Dönmez’in yakın arkadaşları da katıldılar.

İşletmeci Emrah Dönmez ve İbrahim Tümer kahvaltı sonrasında yaptıkları açıklamada yeni sezonda Milas’ın köklü spor kulübü Yeni Milasspor’u sporun her branşında görmek istedikleri belirterek yapacakları sportif çalışmalarda kulübümüzün her zaman yanındayız dediler.

Milas’ta uzun zamandır sporun içersinde yer aldığını vurgulayan İbrahim Tümer 1992-93 yıllarında Milasspor formasını voleybol branşında giydiğini belirterek bir dönem Milas Belediyespor Veteranlar Voleybol takımında da forma giydiğini söyledi.

Gençleri kötü alışkanlıklardan korumanın en etkili yolunun spor olduğunu vurgulayan İbrahim Tümer ve Emrah Dönmez Yeni Milasspor’un açacağı spor branşlarında mücadele edecek tüm takımlara yeni sezonda başarı dileklerini iletti.

Dönmez Auto Garage olarak Yeni Milasspor’a her zaman destek olacaklarını vurgulayan genç iş adamları İbrahim Tümer ve Emrah Dönmez futbol ligleri başladığında Süper Amatör Küme Liginde Yeni Milasspor A Takımına forma sponsoru olmak istedikleri söylediler.

Başkan Yüksel Teşekkür Etti

Milasspor Lokalinde 28 Eylül Pazartesi günü Yeni Milasspor’un genç futbolcularına, antrenör ve basın mensuplarına sabah kahvaltısı veren Milaslı iş insanları İbrahim Tümer ve Emrah Dönmez’e verdikleri sabah kahvaltısı için teşekkür ettiğini söyleyen Yeni Milasspor Başkanı Öcal Yüksel yeni sezona başlamadan önce kulübümüze verilen bu desteğin çok önemli olduğuna işaret ederek Milasspor’un Milas’ın bir spor kulübü olduğunu ve her zaman kapılarının herkese açık olduğunu söyledi.

Başkan Öcal yapacak çok işimiz alacak çok yolumuz var diyerek liglerin başlamasına kadar geçecek zamanda Milasspor’un eksikliklerini giderecek çalışmaları yapmaya devam edecekleri belirtti.

2020-2021 yılında markalaşmaya doğru giden kurumsal kimliğine kavuşmuş bir Yeni Milasspor ile Milas sporuna ve gençlerimize hizmetimiz sürecektir diyen Başkan Öcal Yüksel, yeni sezon içersinde sadece futbolda değil güreş, karate, Jimnastik, step, aorebik ve farklı spor branşlarında da Milaslı gençlerle birlikte olacaklarını belirterek Yeni Milasspor’un hedefinin futbolda BAL Ligi ve diğer branşlarda başarı olarak söyledi.

Milaslı iş insanları İbrahim Tümer’e ve Emrah Dönmez’e bir kez daha verdikleri kahvaltı için teşekkür eden Başkan Öcal Yüksel gelecek günlerde Yeni Milasspor adına her şey çok güzel olacaktır dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık