Yeni Milasspor’da tepkiler büyüyor

2019-2020 Spor sezonunda 29 Aralık Pazar günü Dalayan Stadyumunda oynanan Muğla Süper Amatör Küme Ligi karşılaşmasında ev sahibi takım Dalyanspor ile Yeni Milasspor karşılaşmasının ikinci yarısında Dalyanspor taraftarlarının tribünlerden başlattığı Yeni Milasspor’a küfür edilmesi ve saha içersinde Yeni Milasspor’lu futbolcu Anıl Tukluk’a yönelik şiddet olayları sonrasında Yeni Milasspor’lu futbolcu ile Dalyanspor yedek kulübesinden bir futbolcu kırmızı kart görmüştü.

Yeni Milasspor’da tepkiler büyüyor

Dalyan Stadyumunda yaşanan bu olaylar sonrasında Dalyanspor ile Yeni Milasspor 2-2 berabere kalarak müsabakadan ayrıldı.
Muğla ASKF’den ceza sadece Anıl Tukluk’a geldi
29 Aralık Pazar günü Dalyan Stadyumunda dövülen ve şiddet gören Yeni Milasspor futbolcusu Anıl Tukluk’a Muğla ASKF’den 1 maç oynanma cezası geldi.
Kırmızı kart ve 1 maç oynamama cezasını Milas’ta geçen hafta sonu oynanan Menteşe Yerküpe maçında çeken Anıl Tukluk takımının ikinci yarıdaki lig maçlarında sahada yer alabilecek.
Yeni Milasspor Camiası tepkili
Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Öcal Yüksel ve yönetim Kurulu üyeleriyle Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarları Derneği Üyeleri müşterek olarak yaptıkları sosyal medya açıklamasında sporcumuz Anıl Tukluk’a verilen cezayı kınıyoruz denilerek Muğla Spor Kamuoyuna yönelik bir açıklama yapıldı
Muğla Spor Kamuoyuna duyurulur
“29 Aralık Pazar günü Dalyan Stadyumunda oynanan lig maçında sporcumuz Anıl Tukluk attığı gol sevincini giydiği formanın armasını öperek göstermek istemesine Dalyan Tribünleri ile yedek kulübesindeki Dalyanspor Takımı futbolcularından tepki gelmiş ve futbolcumuz hem taraftarlarca hem de futbolcular tarafından taciz edilerek tartaklanmıştır.
Saha içersindeki Dalyansporlu futbolcularında darp etmesine maruz kalan sporcumuz Anıl Tukluk maçın orta hakemi tarafından olayların başlatıcı olarak değerlendirilmesi ve kırmızı kartla oyun dışı kalması ile Yeni Milasspor cezalandırılmıştır.
Maçın orta hakemi Dalyanspor’un yedek kulübesindeki bir oyuncuya da kırmızı kart göstermesine rağmen Muğla ASKF ceza listesinden bu oyuncuya ve olayların büyümesine neden olan sporcularımıza saldıran Dalyanspor taraftarlarına ve Dalyanspor Kulübüne ceza verilmemesi Yeni Milasspor Camiası olarak bizleri derinden sarsmış ve üzmüştür.
Dalyan Stadyumunda maruz kaldığımız saldırı yapanların yanına kar kalmıştır. Bu nedenle Muğla ASKF Yönetimini bir kez daha kınadığımızı belirterek Muğla spor camiasına bu açıklamayı yapma zorunluluğu duyduk” denildi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık