Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milasspor’da yeni spor branşları

İlçemizin en köklü spor kulübü Yeni Milasspor yeni sezona yeni yapılanmasıyla güçlü bir şekilde girme adına yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Yeni Milasspor’da yeni spor branşları
  • 30 September 2020, Wednesday 10:01

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde Futbolda yeni sezonda şampiyonluğu ve BAL Ligini hedefleyen Yeni Milasspor, yenileşme hareketlerini Milasspor’a kalıcı bir idari bina ve lokal kazandırarak başladı.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel ve yönetim ekibi yeni sezon öncesinde yıllardır Yeni Milasspor’un kanayan yarası olan idari bina ve gelir anlamında lokal açılışını geçtiğimiz ay içersinde yaparak sporseverlerin hizmetine sundu. Futbolseverler Süper Lig maç yayınlarını ve Avrupa Kupası maçlarını izleyebilecekleri güzel ve temiz bir lokale kavuşmuş oldular.

Milasspor’a layık bir tesisi Milasspor’a kazandırmak için çalışan Yeni Milasspor yönetimi yeni sezon öncesinde futbolun dışında da yeni spor branşlarıyla Milas Gençliğinin ve Milas sporunun hizmetinde olacak.

 Hedef Güçlü Bir Milasspor

Geçtiğimiz ay içersinde branşlaşma konusunda ilk adımını Güreş’te atan Yeni Milasspor Yönetimi, ilk önce Güreş sporunun sporcularından ve antrenörlerinden biri olan Mehmet Karabaş ile anlaşarak işe başladı.

Spor branşlaşmasının ikinci ve üçüncü adımını uzak doğu sporlarında atan Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel, Milas’a yeni gelen ve Karate, Judo ve Yakın Savunma Dalı Antrenörü İbrahim Kartal ve sonrasında da Step, Aerobik ve Jimnastik dalında Buket Kartal hocayı Yeni Milasspor bünyesine kazandırdı.

Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel, Yeni Milasspor Kulübünün sadece bir futbol kulübü olmadığını, sporun farklı branşlarında da spora ve gençliğe hizmet edeceğini vurgulayarak, “geçmişte farklı spor branşlarında mücadele eden Yeni Milasspor’u tekrar ortaya çıkarmak amacındayız” dedi.

8 spor branşında yeni sezonda liglerde yer almak istiyoruz diyen Başkan Öcal Yüksel, “gelecek günlerde aramıza yeni ve başarılı sporcular ve antrenörler katılacaklardır” açıklamasında bulundu. “Kadın futbolu, Vücut Geliştirme, Satranç, Voleybol, Basketbol gibi spor braşlarında da Yeni Milasspor adını sadece Milas’ta değil Ege Bölgesinde duyuracaktır” diyen Başkan Öcal Yüksel “Tek hedefimiz Yeni Milasspor’u yeniden bir marka haline getirerek Kurumsal kimliğimize yeniden kavuşmaktır” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis