Yeni Milasspor’un yeni başkanı belli oluyor

​​​​​​​Mevcut kulüp başkanı Öcal Yüksel ile eski kulüp başkanlarından Fikri Çırak’ın yönetim listeleriyle aday oldukları Yeni Milasspor Olağan Genel Kurul Toplantısı yarın (18 Eylül 2021 Cumartesi günü) Yeni Milasspor Lokali’nde Saat 10.00 yapılıyor.

Yeni Milasspor’un yeni başkanı belli oluyor

İlçemizin tek profesyonel futbol takımı olan Yeni Milasspor Kulübünü 2021-2022 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligine kimin hazırlayacağı sorusu yarın yapılacak kongre toplantısı ve sonrasında üyelerin oylarıyla belirlenecek.

11 Eylül Cumartesi günü yapılan genel kurul toplantısı üyelerinin çoğunluğu sağlanmadığı için bugüne ertelenmişti.

Yeni Milasspor Lokalinde yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısında önce gündem maddeleri üzerinde durulacak sonrasında ise Yeni Milasspor Kulübü üyeleri oy vermeye başlayacak.

Yeni Milasspor Kulübünün mevcut başkanı Öcal Yüksel kulüp başkanlığını 2020-2021 sezonu öncesinde gelmiş ve 2 sezon kulüp başkanlığı görevini üstlenmişti.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanlığı adaylarından Fikri Çırak ise 2011 sezonunda göreve gelerek 1 sezon kulüp başkanlığı görevini üstlenmişti.

Milas Önder Gazetesi olarak ilçemizin güzide spor kulübü Yeni Milasspor’un yeni sezonda kulüp başkanlığını yapacak isme ve yönetimine başarılar diliyoruz

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık