Yeni Salon Aralık’ta... Yüzme Havuzlu Spor Kompleksi

Milas sporuna ve Milaslı sporculara uzun yıllar hizmet edecek olan yeni Spor Salonu Kompleksi Sodra Dağı eteklerinde hızla tamamlanıyor.

Yeni Salon Aralık’ta... Yüzme Havuzlu Spor Kompleksi

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan çok amaçlı Kapalı Spor Salonu Aralık ayı içersinde tamamlanarak hizmete sokulacak.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman gazetemiz spor muhabiri Hüseyin Açar’a yaptığı açıklamasında, Milas’a uzun yıllar hizmet edecek çok amaçlı kapalı spor salonun yapımına başlandığını ve Aralık 2021 sonunda tamamlanacağını belirterek, az maliyetli ancak çok amaçlı bir spor salonunu Milaslılarla buluşturacakları için mutlu olduğunu belirtti.

 Milas’ın spor etkinliğini iyi bildiğini vurgulayan Ömer İlman açıklamasında,  kompleksinde 4 antrenman ve resmi lig maçları oynanabilecek bir salonun da olacağını vurgulayarak, “salonumuzda kapalı bir yüzme havuzunun yapımı için de projemiz bulunmaktadır” dedi.

“Eski salonla ilgili, bakanlığın kararını bekliyoruz”

Milas Atapark’taki mevcut kapalı spor salonu ile ilgili bilgi de veren Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Atapark’taki spor salonunun sit alanı içersinde olduğunu, yıkılıp yeniden yapılmasının mümkün olmadığını söyledi.

 Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak bakanlığımıza bu salonla ilgili bilgilendirmeleri yaptıklarını söyleyen Ömer İlman, “şayet yıkılmadan tadilat onarım ve bakımı yapılabilse önümüzdeki günlerde bu salonla ilgili çalışmalarımız da sürecektir” dedi.

Tadilat masrafları için gereken bütçenin Gençlik ve Spor Bakanlığına bildirildiğini söyleyen Ömer İlman, “bakanlığımızdan gelecek haberi bekliyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığından gelecek habere göre hareket edeceklerini vurgulayan Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “İnşallah tadilat için karar açıklanır ve biz de zaman geçirmeden bu salonumuzu da sporun hizmetine sunmak için çalışmalarımıza bir an önce başlayabiliriz” diyerek, 2021-2022 Spor sezonunda Muğla adına müsabakalara katılacak tüm spor kulüplerine ve sporculara başarı dileklerini iletti.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık