Yeni yıl kutlama mesajları

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Tavlı’nın mesajı şöyle:

Yeni yıl kutlama mesajları
  • 30 December 2020, Wednesday 15:30

“Saygıdeğer Muğlalılar;

2020 yılını geride bırakıp yeni yıla girerken, 2021 yılının ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum.

2020 yılı dünyanın büyük bir bölümünü etkisi altına alan Covid-19 salgını ile mücadele ettiğimiz bir yıl oldu. Salgından korunmak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla büyük bir mücadele verdik ve mücadeleye devam ediyoruz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de salgının yayılım hızı ve vaka sayısındaki artışın durdurulması için çalışmalar çok yoğun bir şekilde yürütülmektedir. Ülke ve millet olarak içerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreci birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde hep birlikte atlatacağımıza ve özlem duyduğumuz sağlıklı günlere bir an önce kavuşacağımıza canı gönülden inanıyorum.

Bu zorlu sürecin aşılmasında devletimizin aldığı tedbirlere uyulmasının, kurallara riayet edilmesinin çok büyük önemi olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim. Salgınla mücadelede hep birlikte alacağımız önlemlerin, bizleri sağlıklı günlere ulaştıracağını unutmayalım.

2020 yılında ülkemizde ve ilimizde birlik beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma, saygı ve hoşgörü anlayışı içerisinde her alanda her biri ülkemizin ve ilimizin kalkınma yolculuğunda birer köşe taşı olan yatırım ve hizmetler gerçekleştirildi. 2021 yılında da ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın tüm imkânlarına sahip olan Muğla’mızı 2023 hedeflerine ulaştırmak için birlik ve beraberlik içinde daha çok çalışacak, geçmişte olduğu gibi yolumuza çıkacak tüm engelleri aşarak büyük ve güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ve kararlılıkla yürüyeceğiz.

Yeni umutlarla karşıladığımız 2021 yılının, ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini diliyor, Muğlalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın, her kademede görev yapan sağlık çalışanlarının, kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının yeni yılını tebrik ediyorum.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’den Yeni Yıl Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan bir mesaj yayımladı.

2020’yi geride bırakıp 2021’yi karşılayacağımız yeni yılda en büyük temennisinin “umut”olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün unutulmaz sözünü hatırlattı; “Umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır, ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün; “2020 deyince ne yazık ki akıllara deprem, salgın, çığ, terör olayları, yangınlar, gözyaşı ve bir an önce geride bırakmak istediğimiz bir yıl geliyor. Halbuki 2020 yılına da sevdiklerimizle hep birlikte mutlulukla karşılamıştık. Geride bıraktığımız 2020 karamsarlıklar üzerine kurulu bir yıl olsa da bizlerin umudunu asla kıramadı. Deprem geldi Ayda bebek umut oldu, salgın geldi kahraman sağlıkçılarımız ve Türk bilim insanları dünyaya umut oldu, yangınlar, çığ hiçbiri umudumuzu yenemedi Türkiye tek yürek oldu. Umudun olduğu her yerde yarınlar için mutluluk tohumları yeşerdi.

 

“Umutsuz olmaya hakkımız yok”

 

Bundan yüzyıl önce, dört bir tarafı düşmanla çevrili, ülkeyi yönetenlerin gaflet içinde olduğu bir ortamda bir avuç kahramanla yola çıkan ve Türk Milleti’ne inanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ulusa umut oldu ve “Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim” dedi. Bizlerde Atatürk’ün yolunda, aydınlık yarınlar için, hiçbir engelin bizi yolumuzdan almasına müsaade etmeden ilerlemeye devam edeceğiz. Umutsuz olmaya hakkımız yok. 2021 yılının tüm dünyaya umut içinde barış, sağlık, mutluluk getirmesini diliyor, tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.” dedi.

Milletvekili M. Yavuz Demir’in Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 2021 yılı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Demir mesajında, “2020 yılının hemen başlarında dünyayı etkileyen pandemi sürecine rağmen ilimizi daha iyi noktalara taşıyacak birçok alanda güzel hizmetler ve çalışmalar yaptık. Hükümetimizin, devletimizin kaynaklarını en doğru ve etkin şekilde siz kıymetli hemşehrilerimle Muğla’da buluşturabilmek için sahada ve TBMM’de yoğun bir mesai harcadık.” dedi.

Türkiye’nin son 18 yıldaki yatırım hamlelerinden her Türk vatandaşının gurur duyması gerektiğine işaret eden Demir, “Ülkemiz son 18 yılda başlattığı kalkınma hamleleri sonucu bölgenin ve dünyanın önemli istikrar abidelerinden biri olmuş, büyüme hızı, enerji yatırımları gibi pek çok alanda gıptayla bakılan gelişmelere imza atmıştır. Tüm bunlardan her vatandaşımızın büyük gurur duyması gerekir. Yaşanan sürece rağmen Muğla’mızda başta sanayi ve üretim olmak üzere sağlık, eğitim, ulaşım,  tarım, sosyal hizmetler gibi daha birçok alanda önemli mesafeler kat etmiş olmaktan memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde, 2021 yılında da Muğla için daha güçlü çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Demir, mesajında “2021 yılında da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Muğla’mız ve ülkemiz için var gücümüzle çalışarak, gelecek nesillerimiz için çok daha güçlü bir Türkiye’yi yarınlara taşıyacağız.” ifadelerine yer verdi.

Hemşehrilerinin yeni yılını kutlayan Demir, “Yeni yıllar başarının, sağlığın, dostluğun ümit edildiği, kardeşlik bağlarımızın pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği dönemlerdir. Bu yıla pandemi koşullarında girsek de zorlu süreci atlatma yolunda; maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak hem kendimizin hem de toplumumuzun sağlığını koruyalım. 2021 yılının başta aziz milletimiz ve Muğlalı hemşehrilerim için daha fazla sağlık, huzur ve refah getirdiği bir yıl olması temennimle, vatanımız için can veren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet,  gazilerimize de saygılarımı sunuyorum. Yeni yıla görevi başında giren başta sağlık, emniyet, jandarma, silahlı kuvvetlerimiz, itfaiyemiz, basın mensuplarımız olmak üzere tüm meslek mensuplarına da teşekkür ediyorum.” ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık