Yeni yönetim göreve başladı

ÖNDER Haber -

Yeni yönetim göreve başladı

Eğitim Bir Sen Milas İlçe Temsilciliği yönetim kurulunda görev yapan ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında görevden uzaklaştırılarak açığa alınanların yerine yeni isimler atandı… Eğitim Bir Sen Milas İlçe Temsilciliği Ali Akarca başkanlığında yeniden oluşturuldu…

Eğitim Bir Sen Milas İlçe Temsilciliği’nin yeni yönetimi, dün saat 12’de Eğitim Bir - Sen Muğla İl Temsilcisi Önder Uçak’ın da katılımıyla düzenlenen toplantıda açıklandı.

‘Kirli bir oyun’

sahnelenmek istendi

Yeni yönetimde yeralanların isimlerini açıklamadan önce darbe girişimi ve süreç hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Temsilcisi Uçak, “Bilindiği üzere 15 Temmuz gecesi cennet vatanımız üzerinde emperyalist güçler ve onların yerli işbirlikçileri, yazmış oldukları kirli bir oyunu sahnelemek istemişlerdir. Ancak ortaya konan güçlü liderlik ve o liderliği takip eden aziz milletimizin azmi, kararlılığı ve kahramanlığı sayesinde özgürlüğümüze ve demokrasimize indirilmek istenen darbe belası bertaraf edilmiştir. O kanlı gecede 241 kahraman vatan evladı canlarını feda ederek milletimizin özgürlüğüne kastetmenin öyle kolay bir iş olmadığını, dahili ve harici düşmanlarımıza bir kez daha ispat etmişlerdir. Takip eden günlerde milletimizin demokrasi nöbetleriyle günler boyu meydanlara sahip çıkmaları, muhtemel oluşabilecek tehlikelere karşı yekvücut olmaları, bu milletin yılmaz ve yıkılmazlığını göstermede dikkate şayandır. Bizler de Eğitim Bir Sen olarak tüm il ve ilçe teşkilatlarımızla ilk günden son güne kadar meydanlardaki yerimizi alarak bu kutsal davada üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Şayet yeni bir tehdit vaki olacak olursa, demokrasimiz ve özgürlüğümüz adına üzerimize düşen görevi layıkıyla yapma iştiyakı içerisinde olduğumuzu buradan bir kez daha tüm dünyaya ilan etmek istiyoruz” dedi.

Umutla bekliyoruz

Konuşmasında daha sonra, ülkemize yaşatılmak istenen ağır bir travmanın izlerini silmek ve içeride yuvalanmış olan yerli destekçiler ile mücadele etmek üzere, tüm yurtta olağanüstü hal ilan edildiğini de anımsatan Uçak, “Bu süreç, birtakım demokratik teamüllerin bir süreliğine askıya alınması anlamına gelse de; ülkemizin birliği ve bütünlüğünü daim kılmak adına alınacak bu türden tedbirleri destekliyor ve bu tedbirlerin ülkemizi bu terör belasından bir an evvel kurtarmasını umut içerisinde bekliyoruz. Kuşkusuz olağanüstü hal ülkemizin tüm kurum ve kuruluşlarına işleyiş açısından bir takım farklı dinamikler getirmiş ve bu yeni süreçte kurum ve kuruluşlarımız bu dinamiklerle yönetilmeye başlanmıştır. Milletimiz de ilk günden bugüne dek olağanüstü halin kendi hayatına olan yansımasını büyük bir anlayış ile karşılamış, devletinin ve uygulamalarının destekçisi olduğunu göstermiştir. Unutulmamalıdır ki ülkemizde varlığını sürdüren her kurum gibi sivil toplum örgütleri de bu yeni süreçten ve bu dinamiklerden etkilenmişlerdir” dedi.

Allah yardımcıları olsun

Sendika olarak görevden açığa alınan üyelerinin durumları netleşinceye kadar geçecek süreçte, teşkilatlarda devamlılığın esas olduğu düşüncesinden de hareketle, yeni yönetimler oluşturduklarını ifade eden Uçak, “Nöbeti yeni arkadaşlarımızın devralmasını elzem olarak görüyoruz. Bu itibarla Milas ilçemizde sendikamızın sorumluluğunu üstlenen arkadaşlarımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu zorlu süreçte görev alan arkadaşlarımızın çalışmalarının, üyelerimizin ve bizlerin desteğiyle kolaylaşacağının altını çizmek isterim. Milas Eğitim Bir-Sen Başkanımız Ali Akarca’ya ve yönetim kuruluna bu süreçte bu kutlu görevi yerine getirmeye talip oldukları için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Başkanım ve yönetim kurulu ile Milas’taki sendika çalışmalarımızın daha güzel yerlere ulaşacağına inancımız tamdır. Allah yardımcıları olsun. Birlik ve bütünlüğümüzün sınandığı böylesine zorlu zamanlarda saflarımızın daha da sıklaşacağını ve geleceğe daha güven içerisinde yürüyeceğimizi ümit ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun temennisiyle yeni yönetim kurulumuzda görev alan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Biz duygusuyla

hareket edeceğiz

Uçak’ın ardından söz alan yeni ilçe temsilcisi Ali Akarca, ise “Görevimizin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Ben duygusundan öte biz duygusuyla hareket edeceğiz. Birlikte inşallah daha güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Eğitim Bir Sen Milas İlçe

Temsilciliği yeni

Yönetim Kurulu

Eğitim Bir Sen Milas İlçe Temsilciliği’nin Ali Akarca başkanlığında oluşturulan yeni yönetiminde; Zeki Yaşar Kalkan Başkan Vekilliği görevine, Abdullah Er Teşkilatlanma Başkan Yardımcılığı görevine, Betül Zeyrek Mevzuat ve Toplu Sözleşme Başkan Yardımcılığı görevine, İsmail Özer Mali İşler Başkan Yardımcılığı görevine, Sibel Bakır Eğitim ve Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı görevine ve Hasan Özbek Gezen ise Basın İletişim Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık