Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeniköy termik santralinde elektrik akımına kapılan işçi öldü

Yeniköy Termik Santrali'nde yaşanan kazada elektrik akımına kapılan işçi yaşamını yitirdi.

Yeniköy termik santralinde elektrik akımına kapılan işçi öldü

Yeniköy Termik Santrali Elektrik Bakım Servisi’nde teknisyen olarak çalışan evli ve iki çocuk babası 36 yaşındaki Emrah Soyal elektrik panolarının bakımını yaptığı sırada elektrik akımına kapılarak yere düştü. Arkadaşlarının çağırması üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Soyal’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Soyal’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlatı, işyerindeki üç görevlinin ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

YK Enerji, yaşanan iş kazası ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Şirketimizin Yeniköy Termik Santrali’nde 12.03.2023 tarihinde yaşanan iş kazası sonucunda, çalışanlarımızdan Emrah Soyal sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen maalesef hayatını kaybetmiştir. Konunun adli makamlar tarafından hukuki inceleme süreci devam etmekte olup, gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır. Aramıza katıldığı günden bu yana iş ahlakı ve insanlığı ile tüm mesai arkadaşlarının takdirini kazanmış olan Emrah Soyal’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Soyal’a Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz” dendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık