Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yerküpe güreşlerinde şampiyon Fatih Atlı oldu

Pandemi dönemi hariç her yıl aralıksız olarak düzenlenen Kavaklıdere Menteşe Yerküpe yağlı pehlivan güreşlerinde rakibi Mehmet Yeşil Yeşili finalde yenen Fatih Atlı, Yerküpe Başpehlivanı oldu.

Yerküpe güreşlerinde şampiyon Fatih Atlı oldu
  • 10 August 2022, Wednesday 10:18

Yüzlerce Yağlı Güreş severin takip ettiği güreşlerde Sökeli eski Milli Güreşçi Mehmet Keçe Atak ile Milas’ın eski minder güreşindeki gururu Milli Güreşçi Hasan Ölmez, yağlı güreş cazgırları tarafından anons edilerek onure edildi. Yerküpe Yağlı Güreşleri’ne Milaslı güreşçiler her kategoride katılarak, başarılı müsabakalar sergiledi.

28.’si yapılan Menteşe Yerküpe Beşpınar yağlı güreşlerinde dereceye giren güreşçiler, finalde birbiri ile karşılaştı. Mehmet Yeşil Yeşil ile karşılaşan Fatih Atlı rakibini yenerek baş pehlivan olurken, 2. Mehmet Yeşil Yeşil, 3. Serhat Balcı ile Hasan Cengiz oldu.

Menteşe Yerküpe yağlı güreşlerine yüzlerce Milaslı güreş sever ilgi ile takip etti. Güreş müsabakaları sonrasında ilk dört arasına giren Fatih Atlı, Mehmet Yeşil Yeşil, Serhat Balcı ve Hasan Cengiz madalyalarını güreş bitiminde aldı. Baş altı ve baş güreşleri yağmur altında gerçekleşti. Katılımın yoğun olduğu Kavaklıdere Yerküpe Yağlı Pehlivan Güreşleri çekilen hatıra resmi ile sona erdi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis