Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yıldız Futbolcu tatil için Milas’ı tercih etti

​​​​​​​Geçtiğimiz sezon Gölcük Spor’da forma giyen ardından Fenerbahçe’ye transfer olan genç yıldız İsmail Yüksek tatilini Çökertme’de geçiriyor. Tatili esnasında Milas Belediyesi’ni de ziyaret eden Yüksek, Milas’ı çok beğendiğini ifade etti.

Yıldız Futbolcu tatil için Milas’ı tercih etti

Fenerbahçe’nin bu sezon Gölcük Spor’ dan 5 yıllık sözleşme ile kadrosuna kattığı genç ön libero İsmail Yüksel, tatil için Milas’ın Çökertme Mahallesi’ni tercih etti. Sezonun bitmesinin ardından enerji toplayan yıldız futbolcu, antrenmanlarına tatildeyken de özel antrenör eşliğinde devam ediyor. Çökertme’de tatil için konaklayan Yüksek, Milas Belediyesi’ne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

“Milas’ı Çok Beğendim”

Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol’u ziyaret eden Yüksek, tatilde bol bol enerji depoladığını ve Milas’ı çok beğendiğini ifade etti. Oldukça keyifli bir ortamda geçen ziyarette Arda Varol, genç yıldıza yöresel lezzetlerden olan zeytinyağı ve Milas Belediyesi’ne ait plaket hediye etti. İsmail Yüksek bu hediyeden dolayı çok memnun olduğunu söyleyerek, “Milas benim uzun zamandır bildiğim bir bölge. Doğasıyla, deniziyle, tarihsel yapısıyla böyle etkileyici bir yerde, hem özel program çerçevesinde antrenmanlarıma devam ediyor hem de sezon öncesi enerji topluyorum.” dedi. Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol ise genç futbolcunun ziyaretinden ötürü çok memnun olduğunu dile getirdi ve gelecek sezon için yıldız futbolcuya başarı dileklerini iletti. Ziyaret, ikilinin sohbetinin ardından tamamlandı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis