Yıldızlar Milas’ta parladı

Milas ve Muğla Yıldızları Milas’ta buluştular

Yıldızlar Milas’ta parladı

Muğla Yıldızlar ve Midiler Grubu’nda mücadele edecek olan Milas Belediyespor ile Muğla Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımları hafta içersinde Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde buluşarak dostluk ve antrenman karşılaşmaları yaptı.
Antrenörleri Sertan İnce nezaretinde lig maçlarına hazırlanan Muğla Büyükşehir Belediyespor Midi ve Yıldızlar Voleybol Takımı ile Eşref Mete ve Ünsal Çelik tarafından çalıştırılan Milas Belediyesi Midi ve Yıldızlar voleybol takımları arasındaki antrenman müsabakaları oldukça keyifli ve heyecanlı geçti.
Muğla liglerinde aynı gruplarda yer alan ancak saha dışarısında uzun yıllardır dostluklarını sürdüren Milas ve Muğla voleybol takımlarının sporcuları da maç öncesinde ve sonrasında birbirleriyle sohbet etti. Ayrıca sporcular, sporda sevginin ve dostluğun önemini göstermeye çalıştı.
Atatürk Spor Kompleksi’nde ilk antrenman maçı midiler grubunda yapıldı. Eşref Mete’nin hakemliğini yaptığı müsabakada her iki takımın sporcuları hırslı oyunlarıyla lige hazır bir görüntü verdi.
Günün ikinci antrenman karşılaşmasında sahaya Milas ve Muğla Yıldız Voleybol takımları çıktı. Hakemliğini Ünsal Çelik’in masa hakemliğini Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın yaptığı maçta her iki takımın sporcuları etkili oyunları ve hırslı mücadeleleriyle Milaslı taraftarlardan beğeni ve alkış aldı.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık