Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yıldızlar Muğla Basketbol Ligi Başladı

Milas Akademispor: 80 - Bodrum Kartalları: 73

Yıldızlar Muğla Basketbol Ligi Başladı

2019-2020 Ali Günay Kocamem Basketbol Ligi Yıldızlar grubunda ilçemizi temsil eden Milas Akademispor Basketbol Takımı, ilk lig maçında Bodrum Kartallarını Bodrum Binnaz Karakaya Salounu’nda 80-73 yendi.
Fatih Gürpınar’ın antrenörlüğünü yaptığı Milas Akademispor (Özge Koleji)  ligin ilk hafta karşılaşmasını Bodrum Kartallarıyla oynadı. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen müsabakanın sonunda ilçemiz temsilcisi Milas Akademispor karşılaşmadan  80-73 galip ayrılarak ilk haftayı 2 puanla kapattı.
Milas Akademispor Takım Kadrosu:Arif Bıyık,Ahamet Burak Delice,Orhan Efe Akça, ismail Bahadır Altılı, Nadircan Alaçeşme,Sanrı Tan Ural, Furkan Ahmet Solmaz, Tuna Elmasoğlu, Yiğit Kalaycı, Ali Kaan Bardaklı
Deplasmana Mahkum Oldular
2019-2020 Spor sezonunda Muğla Basketbol Liginde Yıldızlar grubunda ilçemizi temsil eden Milas Akademispor Basketbol takımı lig sonuna kadar bütün maçlarını ya Bodrum’da ya da Yatağan’da oynamak zorunda.
Milas Kapalı Spor Salonu’nun  yıkım için kapalı olması nedeniyle Milas sporuna açılamaması ve mevcut Milas Atatürk Spor Salonu’nda antrenman ve voleybol  Ligi müsabakalarının yoğunluğu nedeniyle bu sezon tüm iç sahada oynamaları gereken lig maçlarını deplasmanda oynayacak olan Milas Akademispor Yıldızlar Basketbol Takımının sporcuları ve sporcuların aileleri  yerel yöneticilerden destek beklediklerini belirttiler.
Milas Akademispor Yıldızlar Basketbol Takımının sporcularının aileleri çocuklarımızın lig maçlarını Milas’ta izlemek istiyoruz diyerek  konuyla ilgili yerel  yöneticilerin desteğini istiyoruz dediler.
Bodrum Grubunda; Bodrum Doğuşspor, Bodrum Kartalları, Bodrum Karyaspor, Bodrum Yarımada ve Muğla Menteşespor Takımlarıyla mücadele edecek olan ilçemiz temsilcisi Milas Akademispor, 3 Kasım Pazar günü Saat 14.00’te Yatağan Spor Salonu’nda Bodrum Karyaspor ile karşılaşacak.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık