Yılın son ‘Güvenli Okul Toplantısı’ Yapıldı

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı başından buyana her ay düzenli olarak, İş Güvenliği Uzmanı Hasan Onur tarafından yapılan sunumlarla yılın son ‘Güvenli Okul Toplantısı’ Sakarya Ortaokulu Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Yılın son ‘Güvenli Okul Toplantısı’ Yapıldı

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın son bulacağı bu son hafta içinde, sene başından buyana her ay düzenli olarak yapılan ‘Güvenli Okul Toplantısı’ da, Sakarya Ortaokulu Toplantı Salonu’nda düzenlendi.

Düzenlenen eğitim toplantısına; Milas Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Şube Müdürü Akın Coşkun, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Hasan Onur, yıl boyunca okul ve kurumlarda yapılan çalışmaları değerlendirirken, yıl içinde yapılanların istatistik sonuçları, kameralar, okul kantinleri, CİMER şikâyetleri, beyaz bayrak, TYP çalışmaları, meslek liselerinde yaşanılan iş kazaları, servis araçlarının kaza raporları, pansiyonlar ve güvenli okul kapsamında yapılan çalışmaların öncesi ve sonrasını görsel sunumlar aktardı.

Sunum sonrasında Güvenli okul kapsamında 711 öğretmenin katılımıyla düzenlenen yılsonu anketinin sonuçları ile ilgili paylaşımlarda bulunuldu.

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Hasan Onur’un ardından bir sunum yapan Milas Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Yavuz Yıldırım ‘Hayır Diyebilme Becerileri’ ile ilgili bilgiler paylaştı.

Toplantıya katılan Milas Kaymakamı Eren Arslan da, toplantı sonrası yaptığı konuşmada, yürütülen çalışmalar için başta İş Güvenliği Uzmanı Hasan Onur olmak üzere, çalışmalara katkı sunan herkese teşekkür etti.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık