YİNE ERTELENDİ!

​​​​​​​Okullar Salı günü açılacak..

YİNE ERTELENDİ!
  • 27 February 2021, Saturday 11:49

Muğla Valiliği’nin yayınladığı genelgeye göre, 1 Mart’ta açılacağı belirtilen okulların, 1 Mart Pazartesi günü kabine toplantısında alınacak kararlar bekleneceğinden, 2 Mart’a ertelendiğine ilişkin gelişmeden sonra, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Cumartesi günü bir açıklama yaparak, durumu duyurdu. İsa Bal’ın açıklaması şöyle:

“Bildiğiniz üzere 1 Mart Pazartesi günü itibariyle tüm ilkokullarımızda, ortaokul, 8.sınıf ve lise 12. Sınıflarda kademeli ve seyreltilmiş yüz yüze eğitime başlanacaktı. Fakat 81 il valiliğimize gelen yazı gereği “ 1 Mart Pazartesi Günü Cumhurbaşkanımız başkanlığında yapılacak kabine toplantısında” salgın süreci hakkında alınacak kararlar doğrultusunda eğitim öğretim faaliyetlerinin planlanması ve uygulanması uygun görülmüştür. 1 Mart 2021 Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar çerçevesinde her ilimizde içerisinde bulunulduğu ilan edilen risk grubu seviyesine dair belirlenen kurallara göre Hıfzıssıhha Kurullarımızca gerekli adımlar atılacaktır.

Bu bağlamda 1 Mart Pazartesi günü 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının 2. Döneminde yüz yüze eğitime ilk defa geçecek olan okullarımızın açılışı (kabine toplantısından farklı bir karar çıkmaması halinde) bir gün ertelenerek 2 Mart Salı gününe kaydırılmıştır. 

Bunun yanında 15 Şubat tarihinde il ve ilçe hıfzıssıhha kararıyla yüz yüze eğitime başlamış olan okullarımızda 1 Mart Pazartesi günü yüz yüze eğitim devam edecektir. Aynı şekilde destekleme yetiştirme kursları yine 1 Mart günü yüz yüze eğitimlerini sürdürecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”            

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık