‘Yine mi Bela?’ beğeni ile izlendi

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

‘Yine mi Bela?’ beğeni ile izlendi

Milas Belediyesi Evlendirme Memurluğu Toplantı ve Düğün Salonu, bir kez daha uzun yıllar hafızlardan silinmeyecek güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Tamamı lise öğrencilerinden oluşan ve amatör bir ruh ile hazırlanılan ancak profesyonel bir düşünce ile sahneye konulan ‘Yine mi Bela?’ adlı oyun, izleyicilerden tam not aldı.

Tiyatro Tozlu Sahne kurucusu Kenan Yıldırım tarafından yazılan ve yönetilen “Yine Mi Bela?” adlı tiyatro oyununda; Hasret Kurucan, Yankı Büyükkaraca, Elif Su Balcı, Kaan Ant Arıtepe, Gülsüm Çetinkaya, Emre Onur, Orhan Kıbrıslı, Gürkan Şamlı rol alırken, oyunun Genel Koordinatörlüğünü Şebnem Yıldırım, Tasarımını İbrahim Soyuer, Asistanlıklarını ise Hilal Yiğit, Gülsüm Çetinkaya üstlendi.

İki perde halinde sahneye konulan komedi türü oyun, salonu dolduran izleyicileri kahkahaya boğarken, gençlerin performansı oyun sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. 2 kız, 2 erkek üniversite öğrencisinin birlikte kaldığı evde yaşanılan olayları komik bir biçimde izleyiciye sunan gençler, rollerinin hakkını fazlasıyla verirken, hem hocalarını ve hem de kendilerini izlemeye gelen ailelerini mahcup etmediler.

Bu oyunun sergilenmesine büyük bir katkı sunan başta Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, başkan yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz olmak üzere, Özel Milas Final Lisesi ve Alo 24 adlı işletmelere, oyunun tanıtımında önemli bir rol üstlenen basın kuruluşları ve temsilcilerine teşekkür eden Tiyatro Tozlu Sahne kurucusu Kenan Yıldırım; “Küçük bir odada hazırlandığımız, bizim için büyük bir sahne olan burada oyunumuzu sergilemekten son derece mutlu olduk. Umarız bundan sonraki oyunlarımızı daha büyük, tiyatroya ve Milas’a yakışır salonlarda oynama şansı buluruz” dedi.

“Yine mi Bela?” Adlı oyun, 7 Nisan ve 14 Nisan’da bir kez daha sahneye konulacak. Gerçekten izlenmeye değer, herkesin izlemesi gereken bir oyun. En azından bir avuç genç ile gurur duyacağımız bir sanat etkinliği.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık