Yolun karşına geçmek isten yaşlı adama otomobil çarptı

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Yolun karşına geçmek isten yaşlı adama otomobil çarptı

İlçemiz Hocabedrettin Mahallesi Müze Müdürlüğü’nün bulunduğu noktada, marketten süt aldıktan sonra yolun karşısına geçmek isteyen Abdullah Sarman (67) adlı yaşlı adama otomobil çarptı. Ağır yaralanan yaşlı adam ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü ise olay yerinde polisi bekledi.

Dün öğleden sonra meydana gelen kazada, cadde üzerindeki bir marketten süt aldıktan sonra yolun karşısına geçmek isteyen Abdullah Sarman (67)adlı yaşlı adama, 48 KR 720 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen vatandaşa hemen çevredekiler yardıma koştu ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi.

Kısa sürede kaza mahalline ulaşan sağlık görevlileri, yaralı Abdullah Sarman’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdılar.

Otomobil sürücü Ramazan Kamil Yılmaz ise, olayın şokuna girdi. Veteriner olan ve aynı zamanda Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde görevli olan Yılmaz’ı, kurum amiri Eşref Arslan ve meslektaşı Veteriner Hekim-Milas Belediyesi Meclis Üyesi Mevlüt Kiriş sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerinde polisi bekleyen sürücü Ramazan Kamil Yılmaz, süratli olmadığını, yaşlı adamın bir anda yola fırladığını ileri sürdü. Meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık