Yörük Obaları Derneği Yöneticilerinden Başkan Tokat’a ziyaret

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Yörük Obaları Derneği Yöneticilerinden Başkan Tokat’a ziyaret

Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut ve Yönetim Kurulu Üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Milas Belediyespor Voleybol takımının elde ettiği 1. Lige çıkma başarısı için Başkan Tokat’ı kutlayan dernek yöneticileri, ayrıca Milas Belediyesi tarafından yapılacak etkinliklerde dernek olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut, 6 Mayıs tarihinde düzenlemeyi düşündükleri ‘Boğa Güreşleri’ni Milas Belediyesi ile beraber yapmayı amaçladıklarını belirterek Başkan Tokat’tan destek istedi.

Dernek Başkanı Erkan Turgut ve yönetimine ziyaret için teşekkür eden Başkan Tokat, Milas Belediyesi olarak, düzenlenecek Boğa güreşlerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ziyarette ayrıca, Milas Kent Konseyi Başkanı ve Yörük Obaları Derneği üyesi olan Yrd. Doç Dr. Mehmet Günlük, Başkan Tokat’a Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gözlerinden oluşan bir tablo hediye etti.

 Ziyaret, toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık