Yörüklerden maske desteği

Milas Yörük Türkmen Derneği, Milas Halk Eğitimi Merkezi’nde hazırlattığı maskeleri Milas İlçe Sağlık Müdürlüğü personeline ve dernek üyelerine ücretsiz olarak dağıtarak Kovid-19 mücadelesine katkı sundu.

Yörüklerden maske desteği

Milas, STK’ları ile esnafı ve yetkilileri ile Kovid-19 mücadelesinde tek yürek oldu. Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği de bu çerçevede sağlık çalışanlarına yıkanabilir maske yardımında bulundu.
Zor günlerin birlik ve beraberlik içerisinde atlatılabileceğine vurgu yapan Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş, maske desteğiyle ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği olarak üyelerimize ve İlçe sağlık Müdürlüğü personeline, Halk eğitim müdürlüğümüzün dikimini yaptığı yıkanabilir, pamuklu maskeleri ücretsiz olarak dağıttık. Dernek olarak bu zorlu günleri hep beraber güç birliği ile atlatacağız. Önemli olan devletimizin yanında olup kurumlarımızın bizlere önerdiği tedbirlere uymak, temizliğimize ve sosyal mesafeye uymaktır. Maskesiz sokağa çıkmayalım geleceğimizin teminatı evlatlarımız, ailemiz ve sevdiklerimiz için işimiz olmadığı sürece sokağa çıkmayalım. Biz Türk Milleti olarak Birçok sıkıntıları atlatmış bir milletiz Allah’ın izniyle sağlık çalışanlarımızın bilgisi ve tecrübesi ile bu hastalığı da atlatacağız. Öncelikle bütün sağlık çalışanlarımıza ve yetkililerimize teşekkür ederiz. Allah Sağlığımıza bir an önce kavuşmamızı nasip etsin.”

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık