Zafer Partisi bu kez Güllük’te stand kurdu…

Geçtiğimiz günlerde Milas Şehir Parkı önünde stand kurarak parti tanıtım çalışması yapan Zafer Partisi Milas İlçe Başkanlığı bu kez Güllük Mahallesi’nde aynı çalışma yaptı. İlçe Başkanı ve arkadaşları tarafından yürütülen çalışmada, Milas’taki benzer bir durumla karşılaşıldı. Güllük Mahalle sakinleri ve tatil amaçlı beldeye gelen vatandaşlar, kendi istekleriyle ‘Suriyelilerin Suriye’ye Dönüşü’ için yürütülen imza kampanyasına gönüllü olarak katıldılar ve imza attılar.

Zafer Partisi bu kez Güllük’te stand kurdu…

Zafer Partisi Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar, 31 Temmuz 2022 tarihinde yaklaşık 1.400 bin gencin girdiği KPSS sınavının iptal edilmesi üzerine bir açıklamayı da kurulan stand önünde yaptı. İlçe Başkanı Yaşar; “Bu iptal kararına şaşırdık mı? Elbette hayır… Çünkü daha önce de bu filmi birçok kere izledik. Her defasında kendi sorumluluklarını başkalarının üzerine yükleyerek kendilerini temize çıkaran zihniyet yine aynı senaryoyu oynuyor. Sözüm ona ÖSYM başkanını görevden aldılar ve göstermelik bir soruşturma başlattılar. Daha önce de sorular çalındı, sınavlar iptal edildi. Sorumlular için hukuki süreç başlatıldı ancak ortada işlenen suçu karşılığı yok. Emin olun yine benzer bir durumu yaşayacağız. Olan, Binbir emekle, fedakarlıkla, umutla sınava giren gençlere oldu. Yarın yeni bir sınav açılsa bile bu gençler hangi psikoloji ile sınava girecek? Girse bile sonuçtan ne kadar emin olacak? Çünkü hayallerini, umutlarını, ülkeyi yönetenlere olan güvenlerini kaybettiler. İşte tam da bu nedenle gençlerimiz doğup büyüdükleri vatan toprağını bırakıp başka ülkelere gitmeye çalışıyor. Biliyorlar ki bir avuç sığınmacıya verilen değer, kendilerine verilmiyor. Adeta kendilerini kendi ülkelerinde yabancı gibi hissetmeye başladılar. Yazık! Gerçekten Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği gençlere yapılan bu haksızlığa pes doğrusu! Bu çarpık düzen, 2018’den bu yana bu millete zulmeden bu sistemden bir an önce kurtulmamız gerekiyor. Bir an önce yeniden kendi kimliğimize, kendi insanımıza değer verilen bir sistemi yeniden inşa etmemiz gerekiyor. İşte Zafer Partisi bu düşünceleri hayata geçirmek için kuruldu ve emin adımlarla yolunda ilerliyor” dedi.

STANDA İLGİ BÜYÜKTÜ..

Zafer Partisi Milas İlçe Teşkilatı Güllük Mahallesi’nde kurduğu stand ile parti tanıtımını yaparken, Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın sığınmacılarla ilgili çıkışının yansımaları Güllük’te de görüldü. Mahalle sakinleri başta olmak üzere tatil amaçlı beldeye gelen vatandaşlar  ‘Vatanına sahip çık, bir imza da sen at’ sloganıyla Türkiye genelinde başlatılan imza kampanyasına gönüllü olarak imza attılar; partiye üye olanlar da vardı.

Milas İlçe Başkanı Suat Yaşar, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Öktür’ün katıldığı parti tanıtım çalışması ile ilgili yapılan açıklamada İlçe Başkanı Yaşar, Milaslılara olduğu gibi Güllüklülere de teşekkür etti.

İlçe Başkanı Suat Yaşar; “Milas merkezde yaşadığımız, gördüğümüz ilginin bir benzeriyle Güllük’te de karşılaştık. Standı gören vatandaşlarımız ilk önce imza kampanyasının devam edip etmediğini soruyor, devam ediyorsa kendilerinin de imza atacağını söylüyor. Biz de kendilerine programda bir imza kampanyasının olmadığını, partiyi tanıtma amaçlı bir çalışma yaptığımızı söylüyoruz ancak ısrar karşısında imzalarını alıyoruz. Bu arada da partiye üye olmak istediğini söyleyen vatandaşlarımızın da üye kayıtlarını yaptık.

Elbette Zafer Partisi ailesinin her geçen gün büyüdüğünü görmekten mutluyuz. İnanıyoruz ki bu ilgi sandığa da yansıyacaktır.

Özellikle Pazar alışverişi yapan vatandaşlarımızın hayat pahalılığından yakınması, geçim sıkıntısı içinde olduklarını belirtmeleri bu iktidarın artık ömrünü doldurduğunu gösteriyor. Aslında bu dönem bizlerin yani siyasilerin vatandaşa gittiğinde herhangi bir şey söylemesine gerek yok. Zaten vatandaşımız bizleri gördüğünde içindekileri dışarıya döküyor. Ülkedeki ekonomik krizi görmeyen/görmek istemeyen iktidar mensupları ve bazı yandaş medya kuruluşları artık vatandaşı kandıramadığını görüyor, şimdi bunu nasıl tersine çeviririz, yeniden güveni tesis eder ve yine iktidarda kalırız telaşındalar ancak yaptıkları ve bundan sonra yapacakları her şey nafiledir. Bu millet artık aklıyla oynayanlara prim vermiyor. İşte bu süreçte Zafer Partisi olarak bizler de ‘Uyandırma servisi’ görevimizi en iyi şekilde yapacak ve tüm gerçekleri vatandaşımıza anlatacağız. Hem sorunu tespit edecek, hem de çözümü ortaya koyacağız” dedi.

“BU İKTİDARI KADINLAR DEVİRECEK”

Zafer Partisi Milas İlçe Kadın Politikaları Başkanı Nihal Öktür ise özellikle standa gelen kadınların, yaşanan ekonomik krizin boyutlarını en iyi bilenler olduğuna vurgu yaparak; “Çünkü evde tencereyi kaynatan onlar. Eşinin, çocuklarının karnını doyurmaya çalışan onlar. Hele de kendisi çalışmıyorsa ve bir tek eşinin kazancıyla evini çekip çevirmeye çalışan ev hanımları bu zorluğu daha fazla yaşıyor. Rahmetli bir siyasetçimiz ‘Tencerenin deviremeyeceği bir iktidar yoktur’ demiş ya, biz de bu sözün ne kadar doğru olduğunu bugün daha iyi anlıyoruz ve diyoruz ki, bu iktidarı bu ülkenin kadınları devircek.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık