Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Zeki Sarıhan’ın Konferansı 24 Nisan’da: “Kurtuluş Savaşında Kadın Harcı”

Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi, 24 Nisan’da, “Kurtuluş Savaşında Kadın Harcı” konulu bir konferans düzenledi. Eğitimci yazar Zeki Sarıhan’ın vereceği konferans, Kurtuluş Savaşı’nda kadınlarımızın rolünün ne kadar büyük olduğunu anlatacak.

Zeki Sarıhan’ın Konferansı 24 Nisan’da:  “Kurtuluş Savaşında Kadın Harcı”

24 Nisan Pazar günü saat 14:00’de Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek Konferans öncesi ve sonrasında, konuşmacı Zeki Sarıhan, kitaplarını da imzalayacak.

Araştırmacı Yazar Zeki Sarıhan, eğitimci kökenli bir yazar. 1944 yılında Fatsa'da doğdu. Akpınar Ilk öğretmen Okulu ve Gazi Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümünü bitirdi. İlk ve ortaokullarda Türkçe öğretmenliği yaptı. 1993'te emekli oldu. Beyceli Kalkındırma Derneği, Fatsa Köycülük Derneği, Gazi Eğitim Enstitüsü  Öğrenci Derneği, Ankara Yüksel okullar Talebe Birliği, Kore Dostluk Derneği, Eğitim Hakkını savunma Komitesi, Ulusal Eğıtım Derneği'nde yöneticilik yaptı. Öğretmen Dünyası dergisinin kurucularından ve yöneticilerinden. Yayımlanmış 42 kitabı vardır. Kurtuluş Savaşı ile ilgili üç çalışması ödüle değer görülmüştür. Bunlar Ķurtuluş Savaşı Günlüğü (Afet Inan Tarih Araştırmaları), Kurtuluş Savaşı Kadınları (Yunus Nadi Sosyal Bilimler), Milli Mücadelede Maarif Ordusu (Nafi Atıf Kansu Egitim Bilimleri)

Halen serbest yazarlık yapmaktadır. Yazıları Milas ÖNDER Gazetesi’nde de de düzenli olarak yayınlanmaktadır. Avukat Şenal Sarıhan'la evli olup iki evlat babasıdır. Ankara'da oturmaktadır.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis