Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

ZEYTİN HASADI YAPAN VATANDAŞLARA  BELEDİYE’NİN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR..

Milas Belediyesi İlçenin önemli gelir kaynaklarından biri olan zeytin ve zeytinyağı üreticileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın talimatıyla oluşturulan ekip ilçenin dört bir yanında zeytin hasadı ile uğraşan üreticileri ziyaret ederek hal hatır soruyor.

ZEYTİN HASADI YAPAN VATANDAŞLARA  BELEDİYE’NİN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR..

Zeytin  mevsiminin gelmesi ile beraber dağlardaki zeytinliklerinde zeytin hasadı ile uğraşan çiftçileri ziyaret eden Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Ayhan Samyürek ve ekibi, vatandaşlara çay, pide, ayran, su gibi ikramlarda bulunarak hasatlarının bol, kazançlarının bereketli olmasını diliyor.
Mahalle muhtarlarının belirlediği zeytin bahçelerindeki vatandaşlara ziyaretlerini sürdüren ekipler dağ tepe demeden herkese ulaşmaya çalışıyor. Narhisar ve Göldere mahallelerinde zor şartlar altında zeytin hasadı yapan üreticileri ziyaret eden Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli  Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın selam ve sevgilerini iletip hasat yapan vatandaşlarla beraber zeytin toplayarak  yardımcı oluyor.
 Zeytinliklerde üreticilerle sohbet eden Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayhan Samyürek ; “İlçemiz, tarımda verimli topraklara sahip, kaliteli ve lezzetli zeytinyağlarının üretildiği bir bölge. Biz de bu anlamda üreticimizin yanındayız. Hasatlarınız bereketli, kazançlarını bol olsun'' dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis