Zeytinköy’e bir yardım eli de ‘Milaslı Galatasaraylılar’dan

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Zeytinköy’e bir yardım eli de ‘Milaslı Galatasaraylılar’dan
  • 14 September 2017, Thursday 6:44

Geçtiğimiz günlerde büyük bir yangın felaketi yaşayan Zeytinköy için yardımlar sürüyor. Zeytinköy sakinlerine bir yardım eli de ‘Milaslı Galatasaraylılar’dan geldi.

Geçtiğimiz hafta çıkan orman yangınıyla birlikte büyük bir felaketi yaşayan Zeytinköy sakinlerine, genel ve yerel yönetimlerin yanı sıra; sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, oda ve derneklerle vatandaşlar tarafından yapılan yardımlar sürüyor.

Doğal afet mağduru Zeytinköy sakinlerine ilçemizden de yardımlar sürerken, Milaslı Galatasaraylılar, başlattıkları kampanya ile yeterli sayıda kıyafet, battaniyenin yanısıra, 70 öğrencinin kırtasiye ve okul öncesi bütün masraflarını karşıladılar.

Grup adına açıklama yapan Kemal Yanar; “Elimizden geldiğince destek olmak için başlattığımız kampanyada bize destek olan tüm Milaslı Galatasaraylılara ve Milaslılara sonsuz teşekkür ediyoruz. Milaslı Galatasaraylılar olarak sosyal sorumluluk projelerimiz bundan sonra da devam edecektir. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

Kampanyanın başlatılması ve yürütülmesi konusunda; Yılmaz Özbek, Oktay Türkoğlu, Koray Türkoğlu, Cemal Yanar ve Hasan Çardak’ın büyük emek verdiğini belirten Kemal Yanar; “Bu isimler, gerçekten kampanya için çok emek harcadılar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Milaslı Galatasaraylılar olarak amaçlarının, Milaslı Galatasaraylılar Grubu’nu, Milas’ın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri yapmak olduğuna vurgu yapan Yanar; “Bizler Milaslı Galatasaraylılar olarak bu ilçeyi, takımımızı ve vatanımızı karşılıksız seviyoruz” diyerek, Zeytinköy sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık