Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Ak Parti'de Bursa Kurmayları Buluştu

AK Parti Bursa kurmayları, il başkanlığı organizasyonu ile istişare toplantısında buluştu. Bursa’nın gelecek haritasının çıkarıldığı toplantıda şehrin beklenti ve istekleri ile hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar konuşuldu.

Ak Parti'de Bursa Kurmayları Buluştu

BURSA (İGFA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa milletvekili Hakan Çavuşoğlu,  milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, il yürütme kurulu üyeleri, İlçe başkanları ve ilçe belediye başkanlarının katılımları ile ‘Bursa’nın Gelecek Vizyonu’ istişare toplantısı gerçekleştirildi.

EFKAN ALA: BURSA İÇİN ATILAN HER ADIM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYOR

Merinos AKKM Yıldırım Beyazıt Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa’nın, demografik yapısı ile Türkiye’nin küçük bir örneği olduğunun altını çizdi. Ala, Bursa için atılan her adımın, elde edilen her başarının Türkiye genelinde ses getirdiğini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ise Bursa’nın tüm potansiyelleri ile Türkiye’nin lokomotif illerinden biri olduğunu vurgularken, "Şehrimizin gelişim ivmesine uyumlu bir şekilde kent merkezlerimizden kırsalımıza kadar her bölgede, her anlamda kalkınmayı sürdürmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde partimizin kuruluşundan bu yana sergilenen kapsayıcı ve kucaklayıcı siyaset, yönetim anlayışımızı aynı şevk ve heyecanla sürdürecek” dedi.

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da Bursa’da birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, daha güçlü Türkiye hedefinin itici gücü olmayı sürdüreceklerini vurguladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Bursa’yı halkla birlikte yönetmeye gayret ettiklerini belirterek, "Halkımızdan aldığımız güçle, hep birlikte Bursamız ve ülkemizin önüne koyduğumuz hedefler doğrultusunda emin adımlarla yürüyebileceğimize olan inancımız tamdır" dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis