Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Gürkan Cemevi İnşaatını İnceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yazıhan İlçesinin Bereketli Mahallesi'nde yapımı devam eden cemevi inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Gürkan Cemevi İnşaatını İnceledi

MALATYA (İGFA) -  Cemevi inşaatı incelemesine Malatya'ya bağlı Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş ve bazı daire başkanları katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın mahallelerini ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten Bereketli Mahalle Muhtarı Muharrem Aslan, “Mahallemizin ve yapımı devam eden cemevimizin bazı eksiklikleri var. Bu alanda kanalizasyon sorunumuz var. Bu sıkıntılarımıza destek vereceğinize inanıyorum” dedi.

Malatya genelinde yoğun bir şekilde hizmet çalışması yürüttüklerini belirten Başkan Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya genelinde hizmet ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bereketli Mahallemizde yapımı devam eden cemevi inşaatı büyük oranda tamamlanmış. Muhtarımızın bahsettiği eksiklikler giderilecek” diye konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis