Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bursa Gürsu Belediyesi'nin Kollektif Kariyer Merkezi Açıldı

Gürsu Belediyesi’nin, istihdam odaklı çalışmaları kapsamında, ilçede işsiz insan kalmaması hedefine yönelik olarak kurduğu Kollektif Kariyer Merkezi’nin resmi açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Bursa Gürsu Belediyesi'nin Kollektif Kariyer Merkezi Açıldı

BURSA (İGFA) - 2019 yılında altyapı çalışmaları başlatılan ve 2021 yılında oluşturulan yeni mekanda faaliyetlerine daha güçlü olarak devam eden Gürsu Belediyesi Kollektif Kariyer Merkezi, iş bulma ihtiyacı olan kişilerle, işçi alımı yapacak firmalar arasında, sürekli etkileşim sağlayarak, ilçede işsiz insan kalmaması yönünde önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Gürsu Belediyesi Kollektif Kariyer Merkezi koordinasyonuyla, firmalarla yapılan iş birlikleriyle, iş arayanlar ve iş verenler biraraya getirilerek istihdama katkı sağlanmakta, kamu kurumlarıyla da iş birliği protokolleriyle güç birliği yapılmakta. Merkez ayrıca, yeni nesillerin geleceğin mesleklerine yönelik yetişmesinde, robot üretimi konusunda firmalarla iş birliği çalışmaları gerçekleştirme noktasında da bir ilk olma özelliği taşıyan çalışmalara imza atıyor.

Kollektif Kariyer Merkezi’nin yeni binası önünde yapılan törene; Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Atilla Ödünç, Mustafa Esgin ve Ahmet Kılıç, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Gürsu İlçe Başkanı Muhammet Tahir Akdağ, meclis üyeleri, muhtarlar, kamu kurum temsilcileri ve ilçe halkı katıldı.

Kollektif Kariyer Merkezi’nin, Bursa ve Türkiye’de büyük bir marka olma yolunda ilerlediğini kaydeden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Kollektif Kariyer Merkezimiz’de; sahip oldukları ışığa sonsuz inandığımız gençlerimizi, dünya çapında vizyon geliştirmeleri, çağın gelişimlerine uyum sağlamaları, tüm dünya gençliğiyle yarışabilecek gelişim düzeyine ulaşmaları yönünde eğiterek, onların genç ve dinamik beyinleriyle düşündüklerini hayata geçirmelerinde yol haritalarını sunuyoruz” dedi.

Gürsu Belediyesi Kolektif Kariyer Merkezi, istihdama yönelik hayata geçirdiği projelerle, iş arayanlarla işverenler arasında köprü oluşturuyor. Bunun yanında, kişisel gelişimi destekleyici, farkındalık oluşturmaya yönelik ve mesleki tamamlayıcı eğitimler düzenleyen Gürsu Belediyesi Kolektif Kariyer Merkezi, kadın, çocuk ve genç grupların hem motivasyonunun arttırılması hem de kazandırılacak becerilerle istihdama katkı sağlanması yönünde çalışmalar yapmakta.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis