Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Denizlili Kadınlardan 8 Mart Programı

Denizlili kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin düzenlediği etkinlikte bir araya geldi.

Denizlili Kadınlardan 8 Mart Programı

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda 8 Mart dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterisi ile başlayan programda Kadın Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Suna Özmutaf, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün geçmişten bugüne tarihsel sürecini anlattı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik ise, Denizli’de göreve başladığından bu yana Büyükşehir Belediyesi'nin kadınlara yönelik başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğine dikkati çekti.

Kadına yönelik şiddete karşı tepkisini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, "Artık kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddetin olmadığı bir şehir ve dünyada yaşamak istiyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu şekilde yaşamayı Allah’ım bizlere nasip etsin” dedi. Konuşmaların ardından Vali Atik ve Başkan Zolan programa katılan kadınlara günün anısına kırmızı karanfil hediye etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis