İzmit Halk Markete Ankaradan Destek

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in, Halk Market projesine Ankara’dan destek geldi

İzmit Halk Markete Ankaradan Destek
  • 02 March 2021, Tuesday 10:08

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi tarafından yakın zamanda faaliyete geçirilecek olan, kadın üreticiyi ve kadın istihdamını artırmayı hedefleyen Halk Market projesi için Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden destek geldi. Başkan Fatma Kaplan Hürriyet tarafından hayata geçirilecek olan ‘Halk Market” projesinde ilk şubenin yeri kesinleşirken Başkan Hürriyet, Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek projesi bünyesinde faaliyet gösteren Başkent Market Sorumlu Veteriner Hekimi Mutlu Ergün ve Satış Şefi Ali Çalkan ile birlikte projenin detaylarını konuştu.

İzmit Belediyesi’nin rol model aldığı Başkent Market, tam 5 şube ile faaliyetini sürdürüyor.  Halk Market projesini hızlandırdıklarını belirten Başkan Hürriyet, “Yakın zamanda merkezde herkesin rahatlıkla ulaşabileceği;  kiralamış olduğumuz iş yerimizde halk marketi hayata geçirmek üzere bugünden itibaren çalışmalara başladık. Kısa bir zaman sonra açılışını yapmayı planlıyoruz. Burada amacımız daha çok yerel üreticilerin, kooperatiflerin, kadın kooperatiflerinin ürünlerini burada satarak üreticilere destek vermek” dedi.

TECRÜBELERİNİ PAYLAŞACAKLAR

Halk Market proje aşamasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla Başkent Market’te görevli olan iki arkadaşımız 5 gün boyunca İzmit'te görev yapacak.

KALİTELİ ÜRÜN, UYGUN FİYAT

Başkent Market Sorumlu Veteriner Hekimi Mutlu Ergün, kaliteli ürünleri uygun fiyata İzmit Belediyesi ile birlikte vatandaşla buluşturacaklarını söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık