Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

"pandemi Sonrası Türkiye Güvenli Bir Liman"

Yurtdışından dünya pazarına satış yapmak isteyen yatırımcıların gözde ülkesinin Türkiye olduğunu söyleyen ACG Grup CEO’su Yunus Göksu, özellikle pandemi sonrası Türkiye’nin güvenli liman olma yolunda hızla ilerlediğini kaydetti.

"pandemi Sonrası Türkiye Güvenli Bir Liman"

BURSA (İGFA) - Pandemi döneminde üretilen ürünün satışında lojistik faaliyetin öneminin daha da iyi anlaşıldığını söyleyen ACG Grup CEO'su Yunus Göksu, lojistik alanlar için yabancı yatırımcıların özellikle Marmara Bölgesi’ni talep ettiğini söyledi.

Türkiye’nin coğrafi konumunun Ortadoğu ve Avrupa pazarı için çok kıymetli olduğunu belirten Göksu, “Dünya pazarında Avrupa ve Ortadoğu’ya satışınız varsa nakliye maliyetini düşürmek, rekabetçi fiyatlarla var olmak istiyorsanız hangi ülkenin markası olursanız olun Türkiye’de üretim yapmanız ya da lojistik aktarım merkezini kurmalısınız" dedi. Deniz limanlarıyla, kara ve tren yolu ağlarıyla, geniş hava rotalarıyla Türkiye'nin bu fırsatı değerlendirmek için hazır bir saha olduğunu kaydeden Göksu, "Ekonomimize katkısının büyük olduğu gerçeğini düşünürsek, yeni üretim bantları, sevkiyat noktalarıyla Türk Ekonomisinin dünyanın pozitif ilerleyen ekonomilerinden birisi olması kaçınılmaz. Bu fırsatı kendi ülkemizde ürettiğimiz ve pazara sunduğumuz kendi markalarımızla taçlandırmamız gerekir" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık