Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu

COVID-19 salgını dolayısıyla eğitim öğretime uzun bir süre ara verilmesi ardından yüz yüze eğitime başlanması sonrasında Siirt'te Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu
  • 02 March 2021, Tuesday 13:12

SİİRT (İGFA) - Siirt'te 14 Eylül Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eğitim öğretim yılının ikinci döneminde yüz yüze eğitime başlanması dolayısıyla öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Okulun genel durumu hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve okul idarecilerinden bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, sınıfları gezerek, öğrencilerle geleceğe dair hedefleri ve hayalleri üzerine sohbet etti. Öğrencilere kitap hediye ederek, başarı dileklerini ileten Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt'in salgın durumuna göre düşük riskli düzeyde olduğunu ifade ederek, salgının başından bu yana fedakarca mücadele eden sağlık çalışanlarına, kamu kurumu personelleri, sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve tüm vatandaşlara teşekkür etti.  

Tedbirlere tam riayet ederek ve alınan tedbirleri korumaya devam edilmesi yönünde de vatandaşları uyaran Vali Hacıbektaşoğlu, “Bugün çok mutluyuz, inşallah bunu sürdürmek için var gücümüzle tüm Siirt olarak hep beraber çalışacağız” dedi. Bu arada uzun bir aranın ardından ilk kez okula gelen öğrencilerin de oldukça heyecanlı ve mutlu oldukları görüldü. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis