Süslü Bisikletlerle Pedal Çevirdiler

Batman'da Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen etkinlikte, katılımcı gruplar süsledikleri bisikletleriyle Park AVM önüne Atatürk Parkı’na kadar turladı.

Süslü Bisikletlerle Pedal Çevirdiler

BATMAN (İGFA) - Batman Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi. Kadın Meclisi Yönetimi tarafından düzenlenen etkinlik, mor balonların havaya uçurulması ile başladı.

Batman Valisi Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin ile birlikte Vali Yardımcısı Tuba Polat, Jandarma Komutanı İsa Çakmak, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, BATSO Başkanı A. Kadir demir, Batman SMMMO Odası Başkanı Hayrettin Başaran ve Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen etkinliğe katılarak kadınlara destek verdi.  Gün Çocuk Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin özel çocukları ve engelli vatandaşlar da tekerlekli sandalyeleri ile 8 Mart Etkinliği’ne katılırken, kız çocuklarına burs desteği veren Kadın Hekimler Vakfı (KAHEV) de, çiçeklerle süslediği bisikletlerle etkinliğe katıldı.

TEKERLEKLİ SANDALYELERİYLE KATILDILAR

Ülkedeki kadın cinayetleri, kadına yönelik şiddet vakalarının sayısının her geçen gün arttığına dikkati çeken kadınlar, "Şiddet her seferinde daha da büyüyerek gelir. Hiçbir insan şiddete boyun eğmek zorunda değildir. Şiddet insan hakkı ihlalidir” çağrısı yaptı.

Katılımcı gruplar daha sonra Batman Park AVM’den pedallarını Atatürk Parkı güzergâhına doğru şiddete karşı çevirdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık