1. Lige yükselmek isteyen Filenin Sultanları Muğla’da

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

1. Lige yükselmek isteyen Filenin Sultanları Muğla’da

 

Türkiye İkinci Voleybol Liginin en iyi 16 Kadın Voleybol Takımının Muğla’daki yükselme grubu maçlarında heyecan, hırs, azim ve mücadele vardı.

Önce Ortaca ve Dalaman’da mücadele eden 16 takımdan gruplarında ilk ikiye giren 8 takımın geçtiğimiz hafta sonu Muğla Kışla Menteşe Spor Salonundaki Birinci Lige Yükselme karşılaşmaları son derce heyecanlı ve renkli geçti.

Muğla Menteşe Spor Salonunda A Grubunda İstanbul Büyükçekmece, İstanbul Marmara Akademi, Balıkesir DSİ ve İstanbul Esenler Arterus Kadın Voleybol Takımları, B Grubunda ise İzmir Özateş, İzmir Bergama Doğaspor, İstanbul Keçiörenspor ve Ankara Halk Bankası Kadın Voleybol Takımları Birinci Lige yükselebilmek için sahaya çıktılar.

 

8 Takım 4 Şampiyon

Muğla Menteşe Spor Salonunda oynanan Birinci lige yükselme voleybol maçlarında kadın sporcuların kazanma hırsları maçları izlemeye gelen az sayıda voleybolseverlerin büyük beğenisini kazandı.

Özellikle ilk günün iki maçı son derece zevkli ve çekişmeli geçti. A Grubunda yer alan İstanbul Büyükçekmece ile İstanbul Marmara Akademi müsabakası ile Balıkesir DSİ - İstanbul Esenler Arterus Takımlarının arasındaki maçlar nefesleri kesti.

Sonucu 3-2 biten iki karşılaşmada İstanbul Marmara Akademi rakibi İstanbul Büyükçekmece Voleybol Takımını taybrek setinde aldıkları sayılarla yenerken, ikinci karşılamada da aynı heyecan sürdü ve İstanbul Esenler Arterus Takımı Balıkesir DSİ Takımını yine taybrek setindeki sayıları ile yendi.

3 gün sürecek olan voleybol karşılaşmaları sonrasında gruplarında ilk iki sırayı alacak olan 4 takım yeni sezonda Kadınlar Voleydol Birinci Liginde mücadele etme hakkını elde edecekler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık