11 - 15 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapıldı

​ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

11 - 15 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapıldı

Ülkemizde karate sporunun geleceği olan minik ve yıldız karateciler, 11-15 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası için Antalya’da bir araya geldi. 9 sporcu ile şampiyonaya katılan Milas Belediye Spor Kulübü Karate takımının 2 sporcusu ilk 8’e girmeyi başardı.

Türkiye Karate Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Minikler - Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, 11-15 Nisan tarihlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlendi. Şampiyonada, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 ve 2009 doğumlu sporcular mücadele etti.

Organizasyonda müsabakalar, Kata ve Kumite branşlarında yapıldı. Katada 14 ferdi, 6 takım; Kumitede ise 49 ferdi dalda madalya sahiplerini buldu.15 Nisan Cumartesi günü sona eren şampiyonanın ilk gününde 2008 ve 2009 doğumlu isimler Kata ve Takım Katada mücadele ederken 2003 doğumlu sporcular ise Ferdi Kata ve Kumite müsabakaları için tatamiye indi.

Şampiyonayla ilgili açıklama yapan Milas Belediyespor Kulübü Karate Antrenörü Gazi Mustafa Yazıcıoğlu; “Şampiyonaya Milas Belediyespor Kulübü olarak 9 sporcu ile katıldık. İki sporcumuz ilk 8’e girmeyi başardı. Türkiye Karate Federasyonu’nun şimdiye dek düzenlediği profesyonel organizasyonlara bakıldığında bu şampiyona oldukça amatör kalmıştır. Şampiyonanın branda ile kapatılan bir alanda yapılması ve tatamilerin kayganlığı biz antrenörleri oldukça zor durumda bırakmıştır. Tüm koşullara rağmen mücadelemiz devam edecek, artan ivmemiz düşmeyecektir. Kulüp Başkanımız Muhammet Tokat başta olmak üzere tüm yöneticilerimize, tüm velilerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık