12 takım 12 şampiyonluk adayı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

12 takım 12 şampiyonluk adayı

Futbol turnuvası başlıyor

Milas Belediyesi - Milas Gençlikspor Kulübü Halı Saha Futbol Turnuvası hafta sonu 12 takımın katılımıyla başlıyor.

Milas Cumhuriyet Mahallesi Milas Belediyesi Spor Kompleksi Halı Sahasında 29 Ekim Cumartesi günü saat 17’de oynanacak ilk karşılaşma ile başlayacak olan futbol turnuvasında bu yıl 12 takım mücadele edecekler.

Her yıl geleneksel olarak yapılan Milas Gençlikspor Turnuvası gruplarının belirlenmesi ve ilk hafta karşılaşmaları fikstürü için turnuvaya katlan 12 takımın yetkilisi 26 Ekim Çarşamba günü Milas Geçlikspor Kulübünde buluşarak turnuva ile ilgili genel bilgileri turnuva temsilcisi Aygün Kaya’dan aldılar.

Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 2 grupta oynanacak karşılaşmalar sonrasında gruplarında ilk dört sırayı alan 8 takım çeyrek final heyecanı yaşayacaklar.

Çeyrek final eleme karşılaşmaları sonrasında turnuvanın yarı final ve final maçı yapılacak. Final maçı öncesinde Bodrum Veteranlar Takımı ile Milas Vetaranlar Takımını da bir gösteri ve dostluk karşılaşması ile turnuva renklendirilecek.

Milas Gençlikspor Kulübü Antenörü Ali Akın Çilek ve yönetici İlker İğdeli’nin de yer aldığı Halı Saha Futbol Turnuvası grup belirleme ve maç fikstürü çekimi toplantısında katılımcı takım yetkilileri ile turnuva şartnamesi ile ilgili olarak konuşan Turnuva Komitesi Başkanı Aygün Kaya turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek başarılı ve sağlıklı bir futbol turnuvası yaşanması adına ellerinden gelen her çalışmayı yapacaklarını belirtti.

29 Ekim gibi anlamlı bir günde oynanmaya başlayacak olan Halı Saha Futbol Turnuvasının Cumhuriyet Bayramı’nda başlamasının da ayrıca kendileri adına çok sevindirici olduğunu vurgulayan Başkan Aygün Kaya turnuvaya katılımlarından dolayı tüm takımları kutlayarak başarılar diledi.

Milas Belediyesi

Gençlikspor Kulübü Futbol Turnuvası’nda bu yıl 2 hakem görev yapacak. Eski Futbol Hakemlerinden İbrahim Kıymık ve Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar maçları yönetecekler.

 

Turnuva grupları

A Grubu: 1- Milas Kaymakamlığı, 2- Gül Halı, 3- Mylasa 48, 4- Ankara Oto, 5- MUSKİ, 6- Hava Meydan Komutanlığı

B Grubu: 1- Milas Belediyesi, 2- Vergi Dairesi, 3- PTT, 4- Milas Çarşı, 5- DHMİ, 6- YATU

 

Turnuvada

İlk Hafta Maç Programı

29 Ekim Cumartesi

Saat 16.30

Turnuva Açılış Töreni

 

Saat 17.00

MUSKİ

Milas Hava Meydan

Komutanlığı

 

Saat 18.00

Ankara Oto

MYLASA 48

 

30 Ekim Pazar

Saat 16.00

Milas Çarşı

PTT

 

Saat 17.00

Gül Halı

Milas Kaymakamlığı

 

Saat 18.00

DHMİ

YATU

 

Saat 19.00

Milas Belediyesi

Vergi Dairesi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık