15 Temmuz Şehitler Futbol Turnuvası
ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Milas Kaymakamlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve Milas Gençlik hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün de destek verdiği 15 Temmuz Şehitler Halı Saha Futbol Turnuvası 6 kurum takımının katılımıyla Milas Mehmet Akif Ersoy Teknik ve Anadolu Lisesi Halı Sahasında 9 Temmuz Pazartesi günü (bugün) yapılacak 2 müsabaka ile başlıyor.
Eski adıyla Ticaret Meslek Lisesi Halı Sahasında yapılacak olan Turnuvaya geçen senenin şampiyonu Milas Belediyesi, İlçe Tarım, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Havaalanı Güvenlik ve Devlet Hastanesi ve Milli Eğitim Futbol Takımları katılıyorlar.
Hafta içi Saat 21.00 ve 22.00 de oynanacak olan turnuvada bu yıl yine hakemlikleri Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar ile eski futbol hakemlerinden Fatih İnpınar yapacaklar.
15 Temmuz Pazar günü akşamı Saat 21.00 de yapılacak üçüncülük ve 22.00 de oynanacak Şampiyonluk maçı ile sona erecek olan Halı Saha Futbol turnuvasının organizasyonunu Milas Okul Sporları Koordinatörü İbrahim Şahin İle Çağrı Arıkan yapıyorlar.
Turnuva Müsabaka Programı
9 Temmuz Pazartesi
Saat 21.00 Milli Eğitim 1-Emniyet Müdürlüğü
Saat 22.00 Havaalanı Güvenlik-Belediye
10 Temmuz Salı
Saat 21.00 Milli Eğitim 1- Hastane
Saat 22.00 Havaalanı Güvenlik-İlçe Tarım
11 Temmuz Çarşamba
Saat 21.00 Emniyet- Hastane
Saat 22.00 Belediye-İlçe Tarım
13 Temmuz Cuma
Saat 21.00 A1-B2
Saat 22.00 B1-A2
15 Temmuz Pazar - Üçüncülük Maçı
Saat 21.00 A1-B2 Mağlupları
Saat 22.00 B1-A2 Mağlupları
Şampiyonluk Maçı
Saat 21.00 A1-B2 / B2-A1 Galipleri





