15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Milli Eğitim

Milas Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası 14 Temmuz Cuma günü oynanan yarı final ve final müsabakalarının ardından 15 Temmuz Cumartesi günü de dereceye giren takımlara kupaları verildi.

15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Milli Eğitim

Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda düzenlenen turnuvaya Milas Emniyet, Milas DHMİ, Milas Tapu, Müftülük, Milli Eğitim, Milas Belediye, Milas Hastanesi, Milas İlçe Spor Gençlik Spor, DHMİ ARFF, Milas Vergi Dairesi olmak üzere toplam 10 takım katılırken, müsabakalar geçtiğimiz Cuma günü oynanan yarı final ve final müsabakalarıyla sona erdi.

Milaslı Futbol severlerin yakın ilgi gösterdiği futbol turnuvası müsabakaları finalinde Milas Milli Eğitim Müdürlüğü ile Milas Belediye Spor takımları karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen müsabaka sonrasında Milas Milli Eğitim Müdürlüğü, Milas Belediye Spor takımını 5-4 yenerek turnuvanın şampiyonu olurken, turnuvanın ikincisi Milas Belediye Spor takımı, üçüncüsü Milas Bodrum Hava Limanı takımı olurken, en centilmen takım ise Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Gençlikspor oldu.

Dereceye giren üç takımdan birinci olan Milas Milli Eğitim Müdürlüğü takımın şampiyonluk kupasını Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, turnuvanın ikincisi Milas Belediye Spor takımın kupasını Garnizon Komutan Albay Muammer Mersincik verirken, turnuvanın üçüncüsü olan Milas Bodrum Havalimanı takımının kupasını ise Cumhuriyet Başsavcısı           Salih Kılıç verdi.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık