19 Mayıs’a özel spor etkinlikleri beğenildi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

19 Mayıs’a özel spor etkinlikleri beğenildi

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ilçemiz Milas’ta düzenlenen sportif etkinliklerin son gününde Milas Spor Salonu’nda yapılan sportif gösteriler beğeni topladı.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün organizasyonunda yapılan sportif gösteriler 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın Atapark’ta Milas protokolünün katılımıyla kutlanması sonrasında Spor Salonu’nda Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Güreş sporcuları, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Judo Sporcuları, Milas Gençlikspor Kulübü Teakwando ve Kick Boks Sporcuları ve Milas Judo Do Akademi Spor Kulübü Karate sporcularının bayrama özel gösterileri yapıldı.

Başlarında antrenörleri Mustafa Boylu, Bünyamin Emik olmak üzere Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nin yıldız güreşçilerinin jimnastik ve güreş gösterileri ilgi ile izlendi.

Daha sonra Milas Gençlik Hizmetleri Judo Takımı Antrenörleri Yeliz Çatak nezaretinde gösterilerini gerçekleştiridiler. Milas Gençlikspor Kulübü Teakwando ve Kick Boks sporcuları antrenörleri Kamil Meşeci nezaretinde özel gösterilerini sundular.

Sportif gösterilen son bölümünde antrenörlüğünü Mehmet Tavaslı’nın yaptığı Milas Budo Sho Akademi Spor Kulübü’nün sporcuları özel gösterileri ile izleyenlerden alkış aldılar.

Milas Spor Salonu’nda yapılan sportif gösterilerin tamamlanması sonrasında MİFAD üyeleri Milas Endüstri Meslek Lisesi Halk Oyunları ekibi kısa bir gösteri yaptı.

 

Bisiklet Turu Bayramın Son Spor Etkinliği Oldu

Dün saat 11’de Şehir Parkı önünde buluşan Milas Bisiklet sevdalıları 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın son spor etkinliğini gerçekleştirdiler.

Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Milas Bisiklet Derneği üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda bisikletseverin katıldıkları Bisiklet Turu, Milas Şehir Parkı’ndan başladı ve Kaymakkavağı Mesire alanına kadar devam etti.

100’e yakın bisiklet sporcusunun katıldığı Bisiklet Turu Kaymak Kavağı’nda bir süre dinlenilmesi sonrasında tekrar Milas’ta sona erdi.

Kaymakkavağı Mesire alanında bisiklet sporcularına Milas Belediyesi’nin ikramları yapıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık