Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

2 takımımız yola devam ediyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

2 takımımız yola devam ediyor

Muğla Yıldızlar Ortaokullar Futbol Turnuvası’nda Milas grubunda grup birincileri olan Semiha Altunkan, Dr. Mete Ersoy ve Cumhuriyet Ortaokulu Futbol Takımları ile Milas grubunun en iyi ikincisi olarak Muğla maçlarına katılan Ortaköy Ortaokulu futbol takımlarının Muğla müsabakaları geçtiğimiz hafta içinde başladı.

Milas’ı temsil eden 4 takımdan Ortaköy ve Cumhuriyet Ortaokulu Futbol Takımları oynadıkları maçlar sonrasında Muğla gruplarından çıkma başarısı gösteremezlerken Milas Semiha Altunkan Ortaokulu ile Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Yıldız Futbol Takımları Muğla grubunda oynadıkları müsabakalarda rakiplerini yenerek yarı final şanslarını devam ettirdiler.

 

3 Rakip 2 Galibiyet

Yıldızlar Futbol Muğla Grup Maçlarında ilçemizi temsil eden ve antrenörlüğünü Âlim Deligöz’ün yaptığı Semiha Altunkan Ortaokulu Futbol Takımı Muğla grubunda oynadığı ilk üç maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak yarı final şanslarını devam ettirdi.

İlk maçını Yatağan Fatih Ortaokulu ile yapan ilçemiz takımı karşılaşmayı 5 - 0 kazandı. İkinci maçında Özel Fethiye Ortaokulunu 4 - 2 yenen Semiha Altunkan grubunda oynadığı üçüncü maçta Muğla Menteşe Ortaokuluna 3 - 0 yenildi.

7 Mart Salı Günü Milas Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Yıldız Futbol Takımı ile karşılaşacak olan Semiha Altunkan Ortaokulu Futbol Takımı bu maçtan galip ayrıldığı takdirde yarı final maçı oynama hakkını kazanacak.

 

Yarı final şansı

devam ediyor

İlçemiz Muğla Yıldızlar Futbol Grubu karşılaşmalarında temsil eden ikinci takımımız olan Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Muğla grubunda oynadığı ilk maçta Dalaman Ortaokulunu 5 - 1 yendi. İkinci maçta Bitez Ortaokulu ile karşılaşan ilçemiz takımı bu maçta rakibiyle 1 - 1 berabere kaldı. Yenen takımı belirlemek için yapılan penaltı atışlarında başarılı olan ilçemiz takımı karşılaşmayı penaltılarla 4 - 2 kazandı.

Antrenörlüğünü Ülker Olgun Taş’ın yaptığı Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Yıldız Futbol takımı grubunda üçüncü maçını 6 Mart Pazartesi günü Muğla’da Menteşe Ortaokulu ile yapacak.

Dr. Mete Ersoy Ortaokulu grubunda yarı final öncesi son maçını 7 Mart Salı Günü Milas Semiha Altunkan Ortaokulu ile oynayacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık