‘23 Nisan Mini Voleybol Şenliği’

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

‘23 Nisan Mini Voleybol Şenliği’

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde 28 Nisan Cumartesi günü düzenlenen 23 Nisan Mini Voleybol Şenliği müsabakaları oldukça keyifli ve eğlenceli geçti.

Turnuvaya Muğla Büyükşehir, Milas Belediyesi, Fethiyespor, Armutalan, Bodrum İhtisasspor, Dalaman ve Milas Özge Koleji Mini Voleybol Takımları katıldılar.

28 Nisan Cumartesi günü başlayan voleybol maçları sonrasında kız ve erkeklerde dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Turnuvada Kızlar Kategorisinde Dalaman Belediyespor Birinci, Muğla Büyük Şehir Belediyespor İkinci ve Armutalan Belediyespor da Üçüncü oldular.

Erkekler Kategorisinde ise Fethiyespor A Takımı Birinci, Fethiyespor B Takımı İkinci ve Milas Belediyespor da Üçüncü oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen Mini Voleybol Turnuvasında dereceye giren takımların ödüllerini Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Şube Müdürü İbrahim Cumhur Sirkeci verdi.

Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık