26.Başkanlar Kurulu Toplantısı ASKF toplantı salonunda gerçekleşti

​​​​​​​Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 26. Başkanlar Kurulu Toplantısı, Muğla ASKF Çok Yönlü Toplantı Salonu’nda kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

26.Başkanlar Kurulu Toplantısı ASKF toplantı salonunda gerçekleşti

Toplantıya Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Fuat Tokalaş, Muğla Futbol Saha Komiserleri Başkanı Sefa Girgin, Muğla TÜFAD Başkan Yardımcısı Mehmet Görgülü, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu üyeleri ve Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan futbol takımlarının kulüp başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top toplantıya katılanlara “Hoş Geldiniz” dedikten sonra 2023-2024 sezonunda Türkiye amatör futbol sezonunda uygulanacak yeni kuralları enine boyuna detaylı bir şekilde anlattı.

Havanın aşırı sıcak olması nedeniyle 26. Başkanlar Kurulu toplantısına katılımın az oluşu dikkat çekti.

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top yaptığı konuşmada toplantıya katılamayan başkan ve yönetim kurulu üyelerinin sezon başındaki yeni yaptırımları hakkında bilgi eksikliği çekeceklerini vurgu yaptı. 

ASKF Başkanı Mehmet Top, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yeni yaptırımlarını kulüp başkanları ile paylaştı, bilgilendirdi.  26.Başkanlar Kurulu toplantısına Milas’tan Doktor Alp Milas Spor AŞ., Milas İsmetpaşa Spor, Milas Dörtyol Spor, Milas Ergin Spor takımları katıldı.

ASKF Başkanı Mehmet Top toplantı sonrasında 26.Başkanlar Kurulu Toplantısına katılan başkanlar ve Yönetim kurulu üyelerine teşrifleri için teşekkür etti.

2023-2024 sezonunda mensubu oldukları kulüpler de görev yapacak bütün takımlara Milas Önder Gazetesi olarak başarılar dileriz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık