3 puan ve galibiyet Milas'ın

Milas Belediyespor: 3 - Maliye İhtisas: 0

3 puan ve galibiyet Milas'ın

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi’nde ilçemizi ve ilimizi temsil eden Milas Belediyespor, ligin 21.haftasında Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde konuk ettiği Lig dokuzuncusu Maliye İhtisasspor'u 3-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Milas Belediyesi ve kulüp başkanı Muhammet Tokat, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Muğla Voleybol Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu ve  Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu'nun da izledikleri lig maçında, Milasın Efeleri rahat bir maç çıkardı.

Milas Belediyespor'un Efeler Ligi Play Off maçlarına katılma hakkını garantilemesi, rakip Maliye Ihtisaspor'un Play Off’a gidiş biletini alamamış olması ve ligden düşme tehlikesinin bulunmaması nedeniyle her iki takım da stressiz bir müsabaka için sahaya çıktılar.

Karşılaşmanın 3 setinde de rakip takımdan üstün bir oyun sergileyen Milasın Efeleri geçen hafta gibi sahaya yedek bir kadroyla çıktı.

Milas Belediyespor  maçın ilk setini 25-13, ikinci setini 25-23, üçüncü setini de 25-22  alarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Ligin son ve 22.haftasında deplasmanda oynayacağı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor maçına gitmeme hakkını kullanacak olan Milas Belediyespor Voleybol Takımı, Teknik Sorumlusu Osman Çakıray nezaretinde, Ankara'da Nisan ayı içinde oynayacağı Efeler Ligi Play Off maçları hazırlıklarına bugünden itibaren başlıyor.

Maçın Hakemleri: İsmail Arabacı, Taner Kayar, Burak Köleoğlu, Gözde Duygulu, Meliha Tosun, Recep Yüksel

Gözlemci: Ali İnan

Milas Belediyespor: Görkem Yazgan, Burak Eser, Onur İrteni, Samet Akyıldız, Mehmet Ali Doğan, Redi Bakiri Taha Sabah, Selçuk Karakoyun, Batuhan Karaca, Jakup Petras, Enes Güç, Emirhan Kök, Oktay Tetik, Barış Çetrefil

Teknik Sorumlu: Osman Çakıray

Maliye İhtisasspor: Mert Işıkbaş, Bektaş Çiçek, Mert Mete Ustaoğlu, Enver Atıcı, Erkut Mert Burunsuz, Ahmetcan Karamete, Muratcan Yedidag, Gerçek Budak, Taner Akgün, Ege Gülenç.

Teknik Sorumlu: Fahri Atçı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık