4 Takım 4 Şampiyonluk Adayı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

4 Takım 4 Şampiyonluk Adayı

Türk Eğitim Sen Milas Temsilciliği tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Haftası Eğitimciler Voleybol Turnuvasının finalist takımları geçtiğimiz günler içinde oynanan müsabakalar sonrasında belli oldu.

Hakemliklerini Nurullah Sarı, Eşref Mete, Rıza Turan, Mustafa Emekli, Yusuf Ali Mat ve Mustafa Arıkan’ın yaptığı voleybol turnuvasının yarı final karşılaşmalarında rakiplerini yenen Ticaret Meslek Lisesi, Selimiye Ortaokulu, Anadolu Lisesi ve Sakarya Ortaokulu takımları final maçlarına çıkma hakkını elde ederlerken turnuvadan çeyrek finalde elenen takımlar da MİFAD, Gümüşlük Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu ve Gümüşlük Ortaokulu oldular.

Turnuvanın dün akşam oynanan yarı final maçlarında Selimiye Ortaokulu-Anadolu Lisesi ile karşılaşırken, Sakarya Ortaokulu-Ticaret Meslek Lisesi ile finale çıkma maçı oynadılar.

Yarı final maçlarında kazanan takımlar şampiyonluk kaybeden takımlar üçüncülük maçına çıkacaklar.

Türk Eğitim Sen Eğitimciler Voleybol Turnuvasının 17 Mayıs Çarşamba günü Dr Mete Ersoy Ortaokulu İlk Yaz Spor Salonunda oynanacak olan final karşılaşmaları sonrasında turnuvada ilk dörde giren takımların kupaları verilecek ve turnuva ödül töreni düzenlenecek.

 

Çeyrek Final Maç

Sonuçları

Ticaret Meslek Lisesi:3

İmam Hatip Lisesi:0

 

Selimiye Ortaokulu:3

Dr Mete Ersoy-İMİ Okulu:0

 

Anadolu Lisesi:3

MİFAD:0

 

Sakarya Oratokulu:3

Gümüşlük Ortaokulu:0

 

Yarı Final Eşleşmeleri

16 Mayıs Salı

Saat 19.00

Selimiye Ortaokulu:

Anadolu Lisesi:

 

Saat 20.15

Sakarya Ortaokulu:

Ticaret Meslek Lisesi:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık